3 comments Lägg till din
 1. Åh, vad skönt att du ändå har positiva vibbar från förra förlossningrn 🙂
  det är precis det jag vill uppnå. Även om det såklart kommer kännas och så, är det ju trots allt en fantastisk händelse att ens lilla barn ska komma ut!! och min mamma hade lätta förlossningar, så jag hoppas jag ärver av henne 😉
  hur är allt annars då, några krämpor eller så?

 2. Hejs..oj vad länge sedan jag skrev…har inte hunnit va inne o tittat på länge.
  Det är svårt de där med att ge råd. Många råd är goda men oxå väldig individuella. Så jag tycker nog att du skall lyssna på dig själv och tänka efter vad du tycker.
  Nu vet jag ju inte vad saken gällde eller om de bara var generellt…men men de var iaf ett råd från mig 🙂 ha ha ha
  Massa kramar och hoppas att allt är bra och att hela familjen mår bra!

  1. Jag är ju en sån som lyssnar på ALLA tips jag nosar fram! Det är förmodligen inte så att alla passar, men många är bättre än man först kanske tror har jag märkt. Tyvärr vet man ju inte alltid vilka innan det är för sent 🙂

   Det märkliga med ett råd som det här ovanför är att det bokstavligen säger emot sig själv… Lite skadeglatt (skadeglatt eftersom min erfarenhet säger att klara-dig-själv-människor ofta går på rejäla å i mina ögon alldeles onödiga nitar – det är väl bättre att lära av andras misstag än att envetet göra dom själv?) konstaterar jag att ”lyssna inte på tips” är ett råd tipsaren inte tycker jag ska lyssna på? Eller? Typ: jag ger dig ett råd, som är att inte bry dig om fådda råd, alltså råder jag dig att inte lyssna på det här heller…   

   Så. Trots att rådgrejset var helt generellt i det här fallet går det nog att applicera i de flesta situtioner!

   Håller såklart med om att det var för länge sen vi hördes. Hinner vi innan jul tro? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *