2 comments Lägg till din
 1. Ät bara det som är gott, hoppa potatis och bröd. Lämna på tallriken det som du trodde var gott, men inte var det. Man måste inte äta upp det man tagit till sig – gäller bara när det gäller julbord. Hoppas det var gott?
  Anmaja

  1. bra tips! brukar iofs inte äta mer än jag orkar men nu när magen är full av bäbi är det svårt att beräkna utrymme 🙂

   enda gången jag inte äter upp det jag tagit är för att jag inte tycker om det trots att jag trodde det. och det händer inte ofta minsann! hårt uppfostrad (tack!) som jag är gillar jag inte att slänga mat. blir galen på alla tillroffare som i mina ögon beter sig illa.

   ska iaf anamma ditt tips på lördag när det är dags för nästa drabbning. gissar jag ligger lågt med sill och korv och går hårt åt godisbordet istället. jag menar. sill och korv har vi ju hemma 😀

   tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *