30.11 – om prutmån och korkade skinskallar.

29.11 - om sånginsats och undervattenssim, eller hur man tårar en fru.
1.12 - om en äldre generation att gratulera!

Häromdan ringde trevlig norrländsk försäkringsförsäljare (trixade sig igenom Nix med skyll på Villaägarföreningen gissar jag?) och försökte sänka försäkringsskostnaderna för oss. Det var ju snällt. Och funkade faktiskt! Fast förmodligen inte på det vis han hade tänkt… usch jag skäms lite…

Villaförsäkringen kunde han inte klå vårt nuvarande bolag på, men bilen lyckades han pilla ner dryga enåenhalv tüsing vilket var långt mer än jag kunnat tro. Så. Kalla det fräckt, kalla det det-är-så-här-man-gör, men ett enkelt samtal till Volvia å så var saken biff. Fortfarande ett par hundringar dyrare än norrlänningen, men med en något lägre självrisk känns det apselut försvarbart!

And now to something completely different. Är det inte ikväll alla korkskallar med smalt intellekt och verklighetsfrämmande åsikter ger sig ut och hyllar Kalle Dussin? Eller har dom lyckligtvis lyckats utrota sig själv numera kanske?

Tjenixen!

29.11 - om sånginsats och undervattenssim, eller hur man tårar en fru.
1.12 - om en äldre generation att gratulera!
8 comments Lägg till din
 1. Vi har lite tur att vårt hemnr var med i nix redan innan… (alltså de som hade numret innan, var med där) Så nu är det bara Martins föräldrar och Trygghansa (har lite försäkringar där) som ringer ibland =P

  Våren är fin att fylla år på, jag fyller år i mitten av maj, så härligt. Tack igen, så roligt att folk blir så glada 🙂 Fast vi är gladast 😉

  1. Vi har varit Nix:ade i många år (tio?) men då å då händer det att nån slinker emellan, oftast genom att skylla på kundregister.

   Glad nu och glädjen blir större, aj pråmiss!

 2. Jag hoppas VERKLIGEN att de utrotat sig själva…
  USCH!
  Ska väl kolla in svenska tidningar om en stund och se vad som skedde igår..

  1. jaaa! jag med!

   de får iaf inte lika stort utrymme i media nu som för tio år sen vilket är BRA! de ska inte uppmärksammas. på. något. vis. – dvs, jag går emot min egen åsikt här… ;(

  1. märkligt och oförklarligt. de grunder de firar på är ju helt felaktiga? fast det är kanske ingen idé att försöka finna logik i dessa människors hjärna?

 3. Har inte alls koll på det där, det brukar bli litet lattjolajbans i Nyköping då detta tydligen är en naturlig samlingspunkt för tokgökar av det slaget.

  1. ja just det, Nyköping (precis som Alingsås?) har väl varit tillhåll för extravaganta tokskallar? är det lite ”bättre” nu för tiden kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *