Dagsens tips: ta ett par timmar och gör nåt för dig själv!

14.11 - om oförsvarbart dyrt.
15.11 - om modelluppdragsuppladdning.

Ett sällan skådat lyx i mitt liv just nu; en tvåtimmarsfik med en annan vuxen människa. På tu kvinna hand. Jeez det var najs!

Vi har inte träffats barnlösa på miljarders med dar. Våra kiddisar är jämnåriga och har förbaskat kul ihop, men jag och Anna (jupp, min darling Stalker*) har förbaskemej skojigt ihop vi också! Senast vi umgicks barnfria bara hon och jag var nån gång förra sommaren när vi pimplade vin som tonåringar (nio månaders graviditet och ett halvårs amning har ofta den effekten har jag förstått 😉

Löv girlie, jag fick energi till max! – fast koftorna vi köpte var lite för korta i rocken…

Så. Ett par timmar. Försök att ta dig det. Det ger massor igen, förutom att vara himskens trevligt just i stunden bara!

* ett namn hon gav sig själv under sin gräsänkeperiod – medan maken pluggade i Småland. inget farligare än sällskapstörst alltså!

14.11 - om oförsvarbart dyrt.
15.11 - om modelluppdragsuppladdning.
8 comments Lägg till din
  1. Ujja, jag minns en kväll när vi var fyra kvinnor vid ett köksbord som alla varit havande och sen ammat men nu skulle ta lite vin och prata. Så mycket hemskt, så oplanerat bladiga vi blev men kul var det.

  2. Visst är det underbart att bara få vara för sig själv ibland och allra helst i vuxet sällskap utan barn. Det ärbara lite svårt att få ihop det med tv tvillingar men vi blir bättre och bätre på att få egentid.
    Kram

    1. jo det kan jag verkligen förstå! att lämna bort ett barn är en sak, att lämna bort två i samma ålder är nog inte lika enkelt?

      fast man behöver inte göra det så svårt heller egentligen. nångång sover dom la, å då gäller det att ta tillfället i akt och göra nåt eget ihop! som ju är sååå lätt… not! men härligt att ni försöker knåpa ihop lite tid. för ja, det behövs verkligen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *