1.12 – om ögon.

1.12 - om en äldre generation att gratulera!
1.12 - om bilresa och lite trött, igen...

Igår hämtades Maali på dagis med varigt öga. Den hämtande förälderns – och även min – förhoppning var att det ”bara” berodde på att hon fått nåt i det, men när det imorse plockades upp ett stycke underbart exemplar EmmaLi slugger Hedbert ur sin Stokke försvann den förhoppningen lika fort som min yrvakenhet.

Megagulliga Gun på BVC fixade akuttid på stående fot (vi skulle ju på överaskningstrip till Torekov Hotell) och skrev ut ögondroppsliknande salva som vi nu ska plå… öh, kleta kiddi med tills infektionen gett sig av. Och sen i två dagar till. Vår fantastiskt kloka lilla unge förstår att det handlar om medusin och värjer sig inte mer än typ nödvändigt. Änsålänge!

1.12 - om en äldre generation att gratulera!
1.12 - om bilresa och lite trött, igen...
1 comments Lägg till din
  1. Hehe, ja man får väl försöka hitta en balans mellan ”fådda” barngrejer och de man köper själv 😉 förstår vad du menar. nu är det ju första gången någon är gravid i min bekantskapskrets typ, och känns som alla vill överösa en med kläder och sånt, men det är ju riktigt roligt att få ”välja själv” också 😉
    hoppas du haft en skön kväll! kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *