12.12 – om en massa tid.

11.12 - om allt-på-en-gång.
13.12 - om terminsavslutning med massaste egensim!

Jaha. Då var jag jobblös nu då. I en planerat dryg månad ska jag skrota omkring hemma i väntan på bäbi Milla Jacklín. Det känns både märkligt och en smula pirrigt. Och ovant. Tänk vad mycket tid jag kommer ha till att ligga på soffan och göra ingenting? Ha! Näää… för Maali är ju liksom inte på dagis jämt inte :D

Ikväll fick jag och husbandet iaf spontant en massa sofftid eftersom Maali bjöd bort sig själv över natten. Först fick vi lite planeringspanik, vad gör vi av all barnledighet? Äta ute (julbord överallt)? Äta hemma (laga själv?). Det blir hyra Clint Eastwood-film, äta hämtad thai, frossa ostbågar och invänta sovmorron. En klart sämre lördagskväll kunde jag tänka mig! Okej. När det gäller sovmorron så är vårt väldresserade barn oftast snarkat till efter nio om inget oväntat stör (t ex jobbigt morrontidiga tidningssäljarkillen som inte ser utlagda pengarna på trappan utan både ringklocksringer och knackar på ytterdörrens fönsterruta innan han slutligen får syn på slantarna och då vänligt stoppar tidningen i dörrbrevlådan – jupp, det är en gammal dörr! – som såklart slår igen med en smäll…), men skillnaden är att en vuxenmorgon ändå är oändligt mycket lugnare än en frukostfixardito med en tvååring runt hasorna!

Idag: jag och Maali tog bullerbilen (Bobby Car) till lekplatserna i grannskapet innan lunch. Hon sålde glass och kaffe till mig från kojjkiosken och sen gungade hon högt högt tills vi båda var isbitar. Det gällde att passa på för det är alltför sällan bästkusten bjuder på så underbart väder! Isblå krisphimmel och härliga minus två.

Imorron: terminsavslutning på bäbisim. Är Olympus på undervattenssimningsfilmningshumör tro? Fast det blir eventuellt min sista gång i poolen på rätt länge (efter förlossning får man inte ju bada på oändligt länge) så jag vill kanske bara njuta badlek med Maali. Vi får se?

Tjenixen!

11.12 - om allt-på-en-gång.
13.12 - om terminsavslutning med massaste egensim!
6 comments Lägg till din
 1. Mys att gå hemma, speciellt nu runt jul. Fast å andra sidan är det denna tiden på året man har mycket att göra 🙂 Skulle du mot förmodan inte ha nåt att göra kommande lördagskväll, 19:e för att vara exakt, är du välkommen hem till mig. Ska ha lite glöggafton, läs förfest med jultema. Vet ej ännu vilka som kommer, men vi kan ju höras om det. Ha en mysig barn-fri-kväll-och-morgon! Kram

  1. det låter mycket trevligt med glögg och tomte. men jag undrar om inte kvällen är vikt för viss form av mys med familj, men jag ber att få återkomma för det låter som sagt mycket trevligt. om än inte så förfestigt för min del 😉

   krams tillbaks!

 2. Milla Jacklín

  Är det bebbens namn? Är det en liten tös därinne? Milla Jacklin låter ju väldigt exotiskt! Som en filmstjärna 🙂 !

  1. ja det är ”arbetsnamnet”. jag tycker Milla och Mattias & Maali tycker Jacklín, så det har blivit en kombination. inte mig emot, jag gillar dubbelnamn! vad det sen blir i slutändan går ju inte att veta. måste få träffa den lilla människan för att kunna bestämma namn på riktigt ju! men det där filmstjärnesnacket gillar jag. hejja! nu sitter jag här och fånflinar lite för mig själv. hihi, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *