14.12 – om kanske en Stalkerbäbi?

13.12 - om terminsavslutning med massaste egensim!
15.12 - om morrontidningen, en miljöbov?

Jag vet inte helt säkert, men kanske kanske kan det ha kommit en liten Svante till världen under natten! Ingen info har jag mer än så, att det ”kanske kommit en bäbi”, så oj så spännande tills jag/vi får veta mer!

Tjohej!


uppdatering 23:37 – nu vet jag, en liten Svante it is!
han kom i natt och alla mår bra men är brukligt trötta..
.

grattis min vän!
du är grym!
13.12 - om terminsavslutning med massaste egensim!
15.12 - om morrontidningen, en miljöbov?
5 comments Lägg till din
 1. Hej!

  Sv: Tack för de fina kommentarerna! Kul att du kikat in :). Visst går vi på babysim och det kan nog finnas nån mer bild i de arkiverade inläggen! Förlossningen var en kamp, men kvinnan är ju så finurligt funtad att hon verkar glömma de hemska och vilja göra om det igen 😉

  Såg i ditt inlägg att det verkar ha kommit en ny liten stjärna till jorden – härligt!

  Hoppas du har en bra dag!

  1. jag var tvungen att avbryta snokningen hos dig av lunch, men jag kommer tillbaka 🙂 då ska det letas bäbisim!

   va fint att kalla en liten bäbi för stjärna förresten. det har jag nog aldrig hört förr? och finurliga är dom, kroppen och minnet – annars skulle det nog inte ha blivit ytterligare en liten stalkerbäbi…

  1. jag skriver ju om min bästaste Stalker ibland, en tjej jag fick lyckan att lära känna i samband med våra barns födelse – dom är så när som på 3,5 veckor lika gamla! nu ska de två döttrarna få syskon, med bara några veckor emellan (fast de få veckorna kommer förhoppningsvis göra stor skillnad eftersom jag hoppas att det blir olika årgångar på dom).

 2. Ja jisses nu sitter man här och ugglar med en bebis som är piggelin! har blivit så i några dagar nu. Har varit borta lite för länge och han sover alltid som en stock i vagnen, slocknar så fort vagnen börjar rulla.. så för myckt sömn på dagarna har det blivit vilket inte är så bra… måset försöka komma in i en bättre balans nu igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *