17.12 – om mammon och kung bore.

16.12 - om lite surt men mycket sött!
18.12 - om förklaring till så slappnad och gosig Maali.

Mäkta stolt hindrade jag mig själv från att köpa saker till mig själv under julklappsrundan. Mammon är minsann nöu fränd åvv majn!

Katterna var däremot aur värry bäst fränds (eller om det var tvärtom!?) när nattens minus 6 undslapps i soffans varma mys där gårdagens brasvärme behöll behaglig temperatur ända till morronkvisten. Morronkvisten var förresten ännu värre än nattditon då de 6 gradersarna späddes på med ytterligare tjugo under nollan iom snålblåst och apselut isvind. Huvva. Men nån snö? Det har vi inte sett. Komsi komsi!

Tjenixen!

16.12 - om lite surt men mycket sött!
18.12 - om förklaring till så slappnad och gosig Maali.
4 comments Lägg till din
 1. Nu nosar jag detta inlägg och gratulerar att du varit sparsam och behärskat dig. Det kan man ju inte säga om mig. Precis. För idag lade jag några sköna slantar i en kassaapparat på ditt arbete. När jag betalde viskade jag som värsta fjortizen fram…”jag söker egentligen en tjej som bloggar och som jobbar här…” Jamen. Toppplacering på idiotkartan! Tjejen i kassan var dock mycket proffsig och svarade att du minsann inte var där – på ett år eller så!

  Jag försökte. Sambo tröstade hela 153:an hem. Inte sågs vi denna gången heller! To be continued…

  Kram & superdupergrattis till magen!

  1. men hörru! det där var det gulligaste jag hört sen jag konfirmerades!! frågade du verkligen efter mig som ”tjejen som bloggar”!!? hihi! inte det minsta idiot gulledu! däremot, hade inte topplaceringen på stalkerkartan varit ointaglig hade du kanske kunnat fajtas om den ;p

   jag skäms däremot. lite. kom på nu att du ju kommenterat att du skulle till U-red. attans rabarber att jag glömde hälsa att jag slutat… förlåt!! men hoppas du fick bra service iaf? 🙂

   det kommer nya tåg. lovar!
   to be continued…

   krams tillbaka och tack från magen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *