19.12 – om en TV-kväll.

18.12 - om förklaring till så slappnad och gosig Maali.
20.12 - om en söndag före jul.

Först vräktes kebab framför lite Robinson (premiärtittning, verkar vara sympatiska nissar på stränderna?), sen kisade vi med öronen till sju minuters Dansbandskamp (jisses) å när sluttexterna till Singin’ Bee Celeb (karaokewannabees är en sak, mer eller mindre tondöva kändisar en annan) rullade gav vi upp å nu sätts Arn i PS3:an. Må han ha högre underhållningsvärde en lördagskväll i soffan för två trötta blivande tvåbarnsföräldrar?

Tjenixen!

18.12 - om förklaring till så slappnad och gosig Maali.
20.12 - om en söndag före jul.
10 comments Lägg till din
 1. Jag har inte sett Arn. Började att läsa en av böckerna, men gillade inte stilen och språkbehandlingen, så jag la av efter ett par sidor. Kanske är filmen roligare?

  Robinson är ett knäppt koncept… svälta och lida och plåga sig framför kameror. Men visst njuter jag lite extra av mjuka fåtöljen, brasan och maten…

  1. har bara läst den första boken. att jag inte fortsatte med dom följande två antar jag ligger i samma orsaksfack som dina argument… och nä. filmen var inte särskilt mycket bättre. eller så var jag bara på fel humör. ska man se nåt liknande är Kingdom of Heaven ett bättre/fullgott/våldsammare alternativ. för den där lille engelsmannen är mycket roligare att titta på, mycket sny… öh, bättre skådespelare, än Arn-vaskern. å när jag ändå håller på: gamle Skarsgård var naturligtvis utmärkt och en stor behållning, hans yngre son så illa dåligt regisserad (eller så är han helt enkelt inte bättre?) att jag blidde lite irriterad.

   när det gäller dokusåpor håller jag ändå Robinson högt. kan bero på att konkurrensen är obefintlig, eller på att jag bara är nostalgisk? vilket som så var det exakt som du beskriver det vi hade det igår. dvs, uthärdligt 🙂

  1. jaa! apselut! EmmaLi är mycket piggare fisk och själv fick jag en utrensning i klorbassängen idag så jag tror det blidde rent ända upp bihålorna. hoppas alltså på en snor och snarkfri natt!

   (sicket underbart uttryck förresten! har aldrig hört förrut men kommer garantera att låna i fortsättningen!)

 2. Ingen Arn, absolut ingen Arn, och ingen Robinson är. Men dansbandskamp. Som jag skrivit i min blogg så inser jag till slut att den kulturen är för långt borta. Men jag hyser en till synes obegriplig sympati för Magnus Carlsson.

  1. jag antar att allt fastnar om man är tillräckligt enveten. jag har för avsikt att inte vara det, varken med robinsonar eller kamper med dansband… 😉 men magnus, jo han verkar rätt trevlig. för att vara kändis sympatisk liksom. men vad vet jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *