28.12 – om oändliga mängder snor.

27.12 - om kanske en smula gravid... [obs! nosad från mobilen]
29.12 - om snorförbättring och MVC-besök med halva släkten.

Aj don’t gett itt. Hau match snor kän ö näsa prodjus? Dagtid är det uthärdligt. På nätterna vaknas jag en miljard gånger av att jag är svullen i hela huvudet, ökentorr i munnen, inte kan andas och har snor från örat ända ner i lungorna. Med tanke på att en kvinna, gravid i vecka 38, har så jefla lätt att sova även i vanliga fall känns den här evighetsförkylningen en smula opassande. Faktiskt skulle jag kunna sträcka mig som långt som till orättvis.

Jag ger den fyra dar till: då har kråkor och halsont fått härja i två månader. Å om den inte ger med sig frivilligt? Nog borde det vara skälig orsak till krigsförklaring?

27.12 - om kanske en smula gravid... [obs! nosad från mobilen]
29.12 - om snorförbättring och MVC-besök med halva släkten.
9 comments Lägg till din
 1. Hej

  Snubblade in på din blogg för första gången nu ikväll, undrar hur denna fina blogg kunnat undgå mig 😉
  All lycka inför den stundande förlossningen. Spännande och magisk upplevelse!

  Må så gott och hoppas att våra vägar möts via våra bloggar under 2010.

  Kram Camilla, En mammas dagbok

 2. Himla trist – men jag minns att jag var jätteförkyld under slutet av båda mina graviditeter, det kändes som om det var omöjligt att bli av med det. Saltvatten kan du koka och använda hur mycket som helst…

  Praliner är nog också bra. Man lär bli väldigt snäll av choklad. Så jag ska nog kolla lite mer i min julklappskartong… Alladin törs jag inte öppna – då är den slut i morgon. Men jag fick ett par mindre förpackningar av annat.

 3. Jag brukar aldrig tänka på att jag är snorig innan jag sitter där och skriver ett viktigt prov. Så liksom märks det så tydligt. ”shiiit…nu….nu händer det. PAPPER!!!!!!”

  Mm. Ungefär så.

 4. krigsförklaring it is! fy så trist för dig att vara sjuk! hoppas det blir bättre på studs!

  sv: nä det är inte vi som köpt, det är mamma och pappa! det är ett cremevitt, och ja det låter lite högt tycker vi också! men bra att du säger att ditt också gör det.. för då vet vi att det inte är något fel på detta.. haha! det är bara att vänja sig alltså.

 5. ~Sol~: du låter som min barnmorska ;p

  Camilla E Lindström: vilket lyckosamt snubbel! jag hälsar varmt välkommen med generad men glad uppsyn; dylikt positivt omdöme är såklart oerhört uppskattat! och, efter en snabbsnokning hos dig är jag övertygad om att åtminstone jag kommer hitta tillbaka till dig. särskilt som jag hittade en dos sport i din dagbok 😀 ett ämne jag inte är alltför bortskämd med i de bloggar jag regelbundet läser…

  Bloggblad: saltvattentipset är mycket bra. jag har gett mig på Maalis koksaltlösningar, problemet är bara att de inte ens är hälften så smidiga att använda halvt omtöcknad mitt i natten. fast de är garanterat snällare mot nosen!
  hörde jag snäll? aha! här ska mumsas choklad för glatta livet. jag vill apselut vara snäll, även nu efter att Tomten gjort visit!

  Rebecca Utan Räkor: efter två år som förälder går jag numera mycket sällan ens en meter utan fickorna fulla av presumtivt snorpapper; man vet aldrig när det kan behövas. t ex har jag på stan en gång sådär coolt och kommentarslöst i förbifarten lämnat över en pappersnäsduk till en man vars cykelkedja hade hoppat av. han var nog inte så van vid cykelkedjsmontering för han var oljig upp över knogarna 🙂 min servett mottogs med stor tacksamhet och leende.

  Matilda: då vet jag att jag har dig på min sida!
  jupp. SMEG:et är knappast ljudlöst. i början reagerade vi väldans på det, efter tvååetthalvt år har vi vant oss 🙂 men det är precis som du skönt att höra vi inte är ensamma om ”problemet”.

  Britt-Marie: härligt! snart har jag skrapat ihop en hel armé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *