3.12 – om underligt statsministersönskemål.

2.12 - om gravida symptom.
Dagsens tips: bada med en riktigt schysst kamera!

Maria Wetterstrand är säkert en duktig politiker. Men mitt förtroende för en miljöpartist som kör fläkig bil och flygpendlar mellan jobb och familj är knappast större än för en socialdemokrat som åker taxi och fifflar Toblerone. Fast äsch. Det där är ju tjugo år sen… borde la va preskriberat? Men. I valet mellan de båda kvinnorna håller jag inte med dom som hellre ser Maria än Mona på topptoppen.

Allraste helst ser jag förstås att Reinfeldt får sitta kvar, jag är rädd att ett regimskifte kommer röra till det avsevärt i vårt redan blåsiga konjunktursvaga Sverige. Hur det blir med den saken, vem som blåser hit och dit och bort, är ju ingen idé att sia i. Det enda jag förhållandevis säkert kan förutspå är att Maria Wetterstrand aldrig kommer besitta nån post som statsminister. Varken i vårt eller nån annans land. Och det hur gärna hennes väljare än önskar sig den saken. Väl?

Tjenixen!

2.12 - om gravida symptom.
Dagsens tips: bada med en riktigt schysst kamera!
6 comments Lägg till din
 1. Nej jag vet inte heller hur jag hinner ibland, och ibland gör jag ju inte det heller. ibland får man ligga i fast ibland försöker jag utan att det händer ett jota

 2. Jag hör till dem som tycker att Maria är en inteligent kvinna OCH Miljöpartist…men Stadsminister? Ja om valet stod mellan Maria och Mona, men det gör det gudskelov inte!

  Att hon flyger mellan bostaden i Åbo och arbetsplatsen i Stockholm är inte värre än alla dess Brysseljobbare som pendlar veckovis vare sig de tillhör den ena eller andra politikerpakten, och jumbobil är det nog Peter som kör… men värst bland de gröna är väl Yvonne Ruwanda …eller vad hon heter!

  1. bakom den här datorn sitter ju en som röstat miljöpartistiskt en gång i tiden. då satt Åsa Domeij och tog strider ingen annan orkade. nu flyter dom mest med tycker jag. så värst radikala är dom iaf inte, inte som det anstår ett MILJÖparti!

   när det gäller EU-parlamentariker så försvarar den enes dumhet inte den andres. det går ju faktiskt asabra att åka tåg från Brussels till Sve – vilket väl till Wetterstrandskans försvar kan va klurigt över Östersjön 😉

   jag är ganska säker på att dom kör storbilar båda två men kan ha fel så jag låter bli att stå på mig i den frågan.

   krams!

 3. Klokrent inlägg! Maria statsminister?! Allvarligt?! Fast att välja mellan Mona och henne känns som pest eller kolera för mig!…. Heja Fredde så det så! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *