5.12 – om olika former av rund.

4.12 - om olust. 
6.12 - om äntligen fullt i bassängen!

Nyss hemkommen från julbord, arbetsbjudet. Tacktack! Jag lämnade skutan när jobbvännerna närmat sig trivsam fotrundhet. Själv är jag iofs så jefla rund att jag funderar på om det faktiskt ska gå att bli fullare?

Stackars yngelbäbi; du har det trångt i vanliga fall – nu bör det vara olidligt bland sillar och godis. Jeez. Hur tüsan ska baddräkten gå på imorron (bäbisim)? Det kändes som den redan förra veckan fick tänja på gränserna…! Fast luft tar också plats. Jobbar på att göra mig av med den, vilket är enklare i lugna hemmets vrå än Societétsrestaurangens bullriga men riktigt fint julpyntade miljö 🙂

Go’natt!

4.12 - om olust. 
6.12 - om äntligen fullt i bassängen!
8 comments Lägg till din
 1. Prutta på bara, men akta Mallias lite, och KANSKE blir det ändå tårta i någon form i morgon… så kan du lufta av lite mer sedan!

  1. Häh du! Om det är det tröga i magen hon ärvt från mig lilla dottern så är det den blöta delen som DNAfördelats från den du ber mig akta 😀 det vore alltså inte mer än rätt om jag gav igen lite…!

   Tårtan va iaf god, om än inte riktigt vad Maali hoppats på 🙂 Tacktack!

 2. Ujja, mycket rund var man det minns jag. Sen minns jag också att magen var som en överjäst vetedeg efteråt men det är ett annat kapitel.

  1. Förra gången löste sig den där vetedelen sig av sig själv med amning och kolik. Får väl se hur det artar sig denna gång?

   När det gäller rund så skyller jag gårdagskvällens oform på sillar, korvar, pannakotta och chokladbitar. Fifan va mätt jag var!!

  1. allting är relativt. enorm i förhållande till många andra. men det finns nog tjejer som är större än jag också. inget roligt att prata vikt under en graviditet, men om jag ändå ska göra det så ligger jag på ungefär samma kurva som förra gången. då hade jag gått upp ungefär fem kilo. med tanke på att jag efter Maaligraviditeten gick ner tio kilo kan du göra din egen matte och komma fram till att jo, jag är rätt enorm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *