7.12 – om självinsikt, och samvete.

6.12 - om äntligen fullt i bassängen!
8.12 - om shoppning som färdknäpp?

Jupp. Singstar är kul säger dom som testat mer än jag (dvs på en nykter möhippa med tjejer jag gillar men inte känner så bra för två år sen). Men när grannen rakt över gatan förfestar med sina tondöva kompisar IGEN är det nära att jag ställer mig under fönstret, spelar in hur det låter för att sen 1) posta anonymt i hennes brevlåda och 2) gifvetvis trycka på blog this-knappen…

Nu gör man turligt inte alltid det stundens infall anser självklart eller kul. Fast nog skulle det passa att promenera söndagsmorronpigg kiddi precis vid hennes lägenhet? Om vi nu hade haft någon sån att dra nytta av 😉

Tjenixen!

ps. det är faktiskt en ”gammal” opublicerad bloggning; ursprungligen nosad den 22 november, men jag råkade visst slinta på publiceraknappen då!?

6.12 - om äntligen fullt i bassängen!
8.12 - om shoppning som färdknäpp?
8 comments Lägg till din
 1. Jag tycker singstar är roligt, när jag är onykter. Jag vet nämligen att jag sjunger hellre än bra och att min tävlingsinstinkt gör det bara jobbigt 😛

  1. jag har ju bara testat en gång, och då var jag mer eller mindre ofrivilligt nykter (ammade). förmodligen är det roligare med lite alkohol i kroppen. iaf för alla inblandade. för grannarna är det liksom inte lika kul… det vet jag bestämt!

 2. Jag veeeet hur drygt det kan vara med eländet Singstar. Våra granner kör same same here. Blä vad illa det låter med Carolas Främling om man är spik nykter och de som drar på för fullt i micken i n t e är det.

  Vi kanske kan starta en kampanj mot sådant här? Jag kan vara sekreterare typ.

  Det är ju ett tag sedan jag var här…då var det fisk jag inte var, nu sjölejon. Hm, bästa att rappa på i besöksfrekvensen innan det ståpr ngt på knappen som jag de facto är.

  Kr@m@r
  Tojjan

  1. jag tänkte mig ingen motkampanj. däremot glada hämndfester när möjlighet till såna finns 🙂 alternativt vagga liten ny bäbi under hennes fönster om det skulle hända igen… eller, varför inte både ock?:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *