8.12 – om shoppning som färdknäpp?

7.12 - om självinsikt, och samvete.
9.12 - om trettiofem. 

Klockan har för länge sen passerat missinassen och jag har just slagit in masterkortets nuffror för sista gången (för den här gången) när det hugger till. Först en gång. Ganska försiktigt. Sen ett par gånger till, lite oförsiktigare. Sen ganska ihållande i nästan en halv minut. 

Julklappar är grymt smidigt handlade över nätet har jag noterat, men frågan är om inte klapphandlandet gått en smula över styret när inte bara giltighetsdatum och CVV fastnat utan också hela raddan av kortnummersiffror…? Å frågan är ju om det var detta, mitt verkligt ovanligt köpglada sinne, som nu satte igång nästan oroväckande skarpa förvärksvärkar? Eller är det helt enkelt så att jag sympatismärtar med min allra bästaste Stalker som skulle kunna leverera sin bäbi typ när som helst – dvs typ nu?!?

Lille Svante Karlabror är högst välkommen ut i vida världen! Men min lilla Milla jacki Jacklín, du får allt vänta åtminstone en månad till. Sådetså!   

7.12 - om självinsikt, och samvete.
9.12 - om trettiofem. 
14 comments Lägg till din
 1. en del påstår ju att stress kan sätta igång, och shopping kan ju vara stressigt, så nu får du ta det lugnt i jul tycker jag! åh vad orättvist, visste inte att det även fanns BRIO stuff där! aldrig varit där men NU vill jag åka och shoppa hela BRIOS sortiment 😉

  1. gullig du är som hälsar ta-det-lugnt! jag ska bara jobba sex dagar till så efter den 16:e är det lugna fisken för mig!

   finns massa BRIO. och Micki. och annat lekvänligt, lite beroende på tur (Duplo, Bobby Car t ex).

 2. Ja jag måste verkligen sätta mig och fixa lite julklappar online jag också då jag inte är sådär jättesugen på att trängas i julhandeln.

  Har du nå tips på nån bra sajt för barnsaker förresten?

 3. Jomenvisst, stress kan trigga igång det hela 🙂
  Och det ÄR stressigt att skriva ut hela kortnumret och säkerhetssiffror och hela falleruddan. HÅLLER MED!!!
  Men smidigt och lätt är det också!
  Kram!

  1. stress i lagom dos är bra. och nog är det mindre stressigt att sitta hemma och handla än ränna runt i affärer 🙂 om än att det förmodligen blir lite dyrare… det är kanske DET som gör det stressigt!

 4. 08,30 imorgon ska vi vara på förlossningen :-o. Om de tycker att hål på hinnorna är en bra idé så kör vi nog på det. Hjälp, kan ju betyda bebis imorgon!!! Men också inom 3 dagar… Eller så väntar vi. Får helt enkelt se vad de säger. Men OM du inte hör nåt av mig under dagen så ligger jag nog med aj aj…

  1. OJ, det är ju inte JAG som ska svara här men … hur ska jag annars få tillfälle att säga: jag ska tänka på dig och hålla tummarna för att det går lagomfort? …så jag gör det här: jag ska tänka på dig i morgon och hoppas det går lagomfort!
   Kram C.

   1. hohoo!! kanske är sista gången du nosar som enbarnsmor då?

    att jag ska tänka på dig! å klart du kan svara lika mycket som jag mamma C! och du skrev ju precis vad jag tänkte, såklart! plus, efter ajaj kommer jaja! välkommen lille Svanten 🙂

    å gudars va spännande!! puss mitt på munnen och en hel hög med löv!

    ps. glöm inte andas darling! sänk axlarna och andas… å så låna ”mitt”: det-är-inte-farligt-gör-bara-ont.

    1. Puss på er båda!
     Har lite svårt att somna just nu så här sitter jag istället och försöker trötta ut mig. Går sådär. Kanske händer ingenting imorgon, kanske händer allt. Återstår att se, hoppas bara att de har en pro och en con så jag kan gå på deras råd och inte behöver ”bestämma själv”…

     Blad, löv och hela faderuttan. Hör av mig när jag kan :-p

 5. Det farliga med nätshopping är just att det är så lätt att trycka på ”ad to cart” och sedan vipsar det bara iväg 300 Euro. Jotejna nyss var detta inte så värst mycket mer än 2700 Svenska Pesetas men nu är det 3300.

  Eller så addar man en extra grej i sin shoopingvagn….

  Farligt

  Kanske Kiddie varnade mamma med en fet spark i magen??? ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *