Dagsens tips: Eddie Izzard.

20.12 - om en söndag före jul.
21.12 - om gårdagsens alldeles egna bäbisim!

Till min stora oförtjusning (där får vi för att ha ratat GP) ser jag att en av världens bästa just nu levande komiker lockade skratt och magkramp i en stad åtta mil norr om mig på söndagskvällen. Skulle vilja svära långa ramsor men är för trött för att göra nåt annat än tipsa om hans fantastiska ironi, självinsikt, elakheter och höga klackar. Fast numera uppträder han tydligen inte längre som transvestit? – kanske stämmer inte det där med klackarna heller då?

Finns utmärkta liveframträdanden att köpa till spelaren hemma. Gör det! En sistaminutenjulklapp kanske? Jag lovar, mottagaren blir gladsomfasen! Å du kan ju be om att få låna och titta själv sen 😉

20.12 - om en söndag före jul.
21.12 - om gårdagsens alldeles egna bäbisim!
8 comments Lägg till din
 1. Jag vill än en gång tacka för alla dina varma kommentarer…Jag blir så glad varje gång jag ser att du har skrivit..Jag ser nu att det inte är långt kvar förrän du får en till plutt..Hoppas du mår bra och att allt går bra..Måste säga att nu när jag fått ett levande barn, så förstår jag vilket jobb det är och verkligen beundrar dom som har flera små…

  Önskar dig en riktigt god jul till dig och din familj..
  Kram hannah..

 2. Jag håller med dig! Eddie Izzard är grym! 🙂

  Tack så mycket för dina komplimanger! Jag blir så himla glad ska du veta!
  Jo, visst blev David barskare alltid. Jag tror han blev lit kaxig över att få bli ommålad. 🙂
  Ha en bra dag! Vi ses! /Lillsnörpa

 3. Åh, min kompis såg Eddie Izzard i helgen här i Sthlm 🙂 tydligen grymt bra!

  Alltså, jag är lite kluven till hur jag ska ”förbereda” mig: är vanligtvis en sån som vill ha kontroll, läser på och nästan ”pluggar in” allt jag kan komma över…
  Men när det gäller förlossningen så har det nog mer och mer blivit så att jag slappnat av och bara flyter med 🙂
  ingen kurs eller så alltså (förutom föräldrakursen som jag tycker var riktigt bra)
  Känns på nåt sätt som att detta är enda gången jag inte KAN veta exakt hur allt kommer bli – och då är det nästan skönare att bara låta naturen ha sin gång 😉

 4. Hej hej!
  Tack för kommentar hos mej 🙂
  Nej hon jobbar inte där, har bara gjort lite provskisser till dom. Kul att se, det är OTROLIG noga, på millimetern

 5. Tack för tipset, känner mig dock helt lost som aldrig hört namnet ens… Kan man skylla på omvärldsavskärmning som nybliven (typ) mamma?!

  Sv: tack så mycket! Korgarna är inte IKEA utan Åhléns, tycker att kvalitén är kanon för att vara korgar, de håller färgen bra – har haft två av dem i typ 2 år, hela tiden i badrum med fukt och så. Det är ju riktig rotting så det kanske är därför?!

  Ha en bra dag!

 6. Min nisse som faktiskt heter så var och kollade in eddie och han var mycket nöjd trots enorma förväntningar:) massa kramar på er

 7. hannah: jag är övertygad om att hur tufft ett föräldraskap än är så har ni änglaföräldrar det oöverträffat värst. för emellan all trots och kämpande och fajting så har vi med levande barn ändå glädjen däremellan. de små framstegen, de stora upptäckterna, den enorma stoltheten.

  det är med spänning jag nu följer lille adam. och jisses, snart är jag själv där med en liten bäbi – igen.

  önskar såklart detsamma till dig och din familj! må det snöa lagom mycket, sällskapet vara trevligt och maten smaka gott!

  krams!

  Lillsnörpa: och han är nästan helt ensam i sin genre? visst är det märkligt att han inte är mer ”känd” än han är?

  Tova: nu blir jag inte det minsta avis på din kompis…! enligt recension från Göteborg var han tydligen ”lite trött”, men vad det betyder är jag inte säker på: trött som i gäspig för sig själv eller för publiken?

  när det gäller förberedelser är det så otroligt personligt. som kontrollfreakspatienter är vi säkert skitjobbiga att ha och göra med jag och min man…!? men, ju mer vi vet ju lugnare är vi. hellre en förklaring för mycket än en för lite!

  klokt att lita på din kropp hojtar jag! men om jag ändå får tränga mig på och ge bara två tips så är det: 1) fokusera på att slappna av, att andas. ju mer du spänner dig, ju ondare gör det. och 2) det är inte farligt, det gör bara ont. det där sista låter väl knäppt, men genom att inte låta dig bli skrämd gör det faktiskt mindre ont, jag lovar!

  Helena Kulle: håller tummar för att hon får jobbet då! å det är bra att dom är petiga tycker jag, Bamse är för tüsan helig ju 🙂

  Dagens Eko: missat som i vet inte vem han är eller som i att också ha missat föreställningen? 😉

  Karin – AlicesMamma: klart du kan! det där skyllet funkar i sisådär trettio-trettiotre år har jag hört… ;p

  maddahdarling: åååh… nissen som faktiskt heter så är avundsvärd kan du hälsa!!
  massa krams tillbaks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *