Dagsens tips: håll ihop andas och härda ut.

21.12 - om gårdagsens alldeles egna bäbisim!
21.12 - om luck be your lady!!

Vad annat kan göras när älskade ungen skriker vrålar nejnejnej och gråter pappa istället till vad du än försöker dig på? Orken finns inte. Till slut sa jag det otillåtna och nu vet jag inte hur vi ska ta oss ur spiralen av trötthet tandvärk instabilitet och ilska. 

Mitt förhoppade tips är att du fixar det bättre än jag. Jag är helt slut. Färdig. Finito. Negativ. Nytt år nu tack. Utan att passera jul?

21.12 - om gårdagsens alldeles egna bäbisim!
21.12 - om luck be your lady!!
10 comments Lägg till din
 1. Vad ledsamt att det kändes så – hoppas det är bättre nu? Du har räddat min morgonnatt – Sara är i någon konstig period och vaknar en gång i timmen, även om hon somnar om gör ju inte jag det men nu räddades alltså humöret tack vare din blogg – du skriver så bra! Önskar dig och de dina en riktigt fin och fridfull jul!

 2. Stackare! Det är verkligen jättejobbigt när man är astrött och allt det där, att ha barn är underbart och skitjobbigt! Du är ändå en fantastisk mamma!

  Tyvärr har jag redan lovat bort min amningskudde till min kompis som ska ha barn i februari. Men annars hade du såklart fått den. Sorry.

  KRAM

 3. Det är inte de få gånger man gör fel som spelar roll – det är alla de gånger man gör rätt 🙂 *kram*

  Och rent praktiskt så skulle jag hanterat genom att a)bekräfta ”jag hör att du hellre vill ha hjälp av pappa, han är inte är” och b)gett utrymme och möjlighet att låta frustrationen ebba ut… backa helt enkelt, även om det är tufft.

 4. alla ni underbara!

  tack! jag bölar såklart när jag läser era omtankar och snällheter, men ni hjälper mig också enormt!

  det känns lite bättre idag. så, TACK igen!!

 5. Sätt dej ner, ta några djupa andetag eller bryt ihop – men kom igen sen! Marc Levengood sa en gång: Bara att bryta ihop och sen gå vidare!
  Julen kommer och går antingen vi vill eller inte.
  God Jul då!
  Anmaja

 6. Hoppas ni har superkul i vinterlandskapet, Maali, du och månsarna, kanske inte pälsarna men jag minns katten S när hon var liten då pulsade hon omkring som en galning.

  Hoppas även du min gravida nos mår bättre, vi har alla skiftande humör, även tandvärksmaali.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *