Dagsens tips: låt bli ”Ice Age 3”.

29.12 - om snorförbättring och MVC-besök med halva släkten.
Dagsens tips: hur det blir mindre trängsel på mellandagsrean.

Glada i hågen bänkade de vuxna hedbertsarna sig framför Philip med förhoppning om underhållning i samma klass som Manny, Sid, Diego [och i viss mån Scrat] vant oss vid. Vi blev besvikna. För att inte du ska behöva göra samma misstag varnar jag; filmen får två ynka tassar av fem. Och då står en galen och enögd birollsinnehavare för en, nästan enåenhalv, av dessa.

Tjenixen!

29.12 - om snorförbättring och MVC-besök med halva släkten.
Dagsens tips: hur det blir mindre trängsel på mellandagsrean.
5 comments Lägg till din
 1. Men ettan och tvåan är ju kalas!=)

  Sv: me klart jag kan hjälpa dig serru!

  Paradis innehåller bara ljus choklad. Där slänger jag bara tre sortes (det vill säga 6 bitar)

  Aladin innehåller både mörk och ljus choklad. Där slänger jag typ 8 sorter (16 bitar)

  Det finns bland annat (fram till och med nästa år) en ägglikörs-pralin i aladinasken. Den är tväräcklig.’

  Aladinasken ska man BARA ge till vuxna människor som gillar konstig choklad.

  Sådär va 😀

  1. åååh! du är grym!! tack! tänk om jag bara vetat detta innan vi roffade åt oss den där gratiskartongen i vår affär… man fick ju faktiskt välja mellan Aladin och Paradis (heter det förresten Aladin med ett L? pinsamt. här har jag stavat fel i alla dar. förutom att jag inte visste bättre än att äta vuxenchokladen då… 😉

   ang filmen då. ja precis! ettan är ju fantastiskt bra och tvåan typ ganska fantastiskt bra. trean är… näää.. bara nääää.

 2. Den är i ljus ljust beige, nästan vit. Den är i konstläder och lätt att torka av så om den blir smutsig så är den lätt att sköta =). Ja jag känner ingen annan som har den just nu iaf och den är svindyr att köpa på emmaljunga =/ Om den är populär vet jag inte eftersom jag inte vet någon annan som har den men enligt emmaljunga så är det en av deras populäraste och mest omtyckta vagn. Plus att min har sport-chassi:P !

 3. Har också sett 3:an och blev tyvärr också väldigt besviken, håller inte alls samma klass som dom andra. Det roligaste är när Sid faller från klippan och inte kan få ut sina ”vingar” mkt charmigt 🙂

  Tack för ditt fina inlägg hos mej,det värmer att läsa, vad du är snäll. Tackar även ödmjukast för dina HURRA 😉 2010 kommer bli kanon.
  Önskar även dej ett RIKTIGT GOTT 2010 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *