Dagsens tips: stödstrumpor. 

15.12 - om en sån där fan-är-det-en-hel-månad-kvar dag.
16.12 - om lite surt men mycket sött!

Skulle kunna vara Guds (eller motsv.) gåva till svullna gravidben. Skulle kunna vara Belsebubs (eller motsv.) gåva till benens ägares man… hujedamej vad tassarna stinks efter en dag instängda i Apotekets nylonkramstrumpor! Men jisses vad det är värt det. Vad är lite stinkfot liksom? 🙂 Det är ju inte direkt det värsta en gravid kvinna – eller hennes omgivning – genomlider och är i sammanhanget en petitess (läs: förlossning t ex?)!

Dom är tydligen bra när man flyger också. Och som preventivmedel…

Tjenixen!

ps. jotack! sovit bättre inatt! taggtrådshalsen kryare oxå; smakar järn, men river mindre. höll på att hosta torrt kräk igår kväll så jag natthuttade Mattias läkarutskrivna medusin (gifetvis efter att ha lusläst bipacksedeln) och nu hostas jag nada!

15.12 - om en sån där fan-är-det-en-hel-månad-kvar dag.
16.12 - om lite surt men mycket sött!
12 comments Lägg till din
 1. hahaha ”och som preventivmedel” 😀

  sv: tack så jättemycket! ja det är bara att komma med en specialbeställning när du vet vem det är som ligger inne i magen på dig! hihi! 😉

 2. varför plågas i apotekets hemska variant när det finns andra 😉 jag har från Pahne textil – najs! Luktar inte heller och man kan tom ha dem i två dagar 😉 (vilket gör gott för plånbok och tvättmaskinsförbrukning)

  1. jaa! ge mig!! köpa? var?

   googlade mig fram till en nätaffär och trots att jag efter lite pillande lyckas hitta strumpor (och inte strumpbyxor) som till och med är snygga så är jag inte klok nog att lista ut nåt mer än storlekar på tassar. jag behöver förmodligen en större storlek på vidd också – det är liksom inga modellunderben på ullisar, gammal fotbollsspelar och hästtjej… (skyller alltid på det :D) kan du kanske hjälpas?

   1. Jag har handlat här http://www.pahnemedic.com/ Köpte både randiga och tvåfärgade ”stödstrumpor i modefärger”. Det är ju stödstrumpor och inte kompressionstrumpor så de är inte lika överjävligt tajta och man måste inte mäta utan de passar lite fler i standardstorlek…

    Jag har storlek 38 och köpte 38-39, de är ett uns långa i tårna men det fungerar.

    Hyfsat bra leveranstid också – prova ett par, du kan ju alltid tradera bort dem om de inte fungerar!

    1. du är la den allra grymmaste fisk jag vet!

     nu ska jag bara se om tomten lämnar några slantar i börsen för köpning i mellandagarna… tack mestaste!

 3. Haha så roligt du skriver! Och så sant, jag ”älskade” mina också, det var liksom räddningen… 🙂

  1. hihi! tack! den här gången är jag inte så farligt svullen; med EmmaLi gick underbenet såattsäga i ett, det var lika tjockt överallt från knä till fot. mina fotknölar såg jag inte till på tre-fyra månader! den här gången (det kanske beror på att jag ”bekämpat” med stödisar redan när jag kände svullenheten smyga sig på första gången?) är det inte lika illa och jag kan faktiskt räkna till två, ibland till och med fyra små fotknölar om jag lägger ihop båda fötterna 🙂

   1. Min svägerska fick samma sak som du fick med EmmaLi. Hennes fötter var löjligt stora, som elefanfötter typ… Lite roligt att se (sorry) men usch måste vara så jobbigt!
    Tur att det snart är över för dig, tick tack tick tack hihi! 🙂

    1. mattias skrattade också en eller max två gånger åt mina klumpfotsliknande tassar. notera, EN gång. MAX två. 🙂 men nu är det preskriberat så fnissa du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *