12.1 – om MVC-koll.

11.1 - om min tur, förhoppningsvis ingen annans otur?
12.1 - om vem som faktiskt gör mest.

Mallias hade fel i sin förhoppning och vi hann imorse med ett besök hos Tina, vår barnmorska på MVC. För att i huvudsak stilla min egen oro hade jag på morronen lånat EmmaLis sen länge oanvända BabyBjörn (det är ju så mycket enklare med toa) och provet mottogs med ett uppmuntrande ”bra att du tog med det!” och ett resultat som pekade ut ett gäng vita blodkroppar. I mina öron låter detta inte helt fel eftersom den där franska tecknade serien (ååh, ni vet, den som var så fantastiskt bra) lärde mig att dessa är dom snälla killarna, men Tina ville skicka på analys och jag protesterar inte. Den säkra sidan är alltid min sida.

Tjenixen!

11.1 - om min tur, förhoppningsvis ingen annans otur?
12.1 - om vem som faktiskt gör mest.
8 comments Lägg till din
 1. LA VIE LA VIE LA VIE… *sjunger* Åh vilka minnen du väckte nu då! Vet dock ej om programmet också hette så i Sverige?! Förmodligen inte… Men jaaa bra var det!
  Håller tummarna att allt ser bra ut nu. Stora kramar från en som tänker på dig OFTA fast hon inte skriver…..
  Kramar i massor! Och får jag be om ett liiiitet sms när prinsessan (eller prinsen?! man vet aldrig) har tittat ut?

  1. hejs girlie! va kul att höra från dig! hoppas ni haft det ruskigt bra hos mormor över julen och att vardagen inte ter sig för trist nu? gissar ni har massa massa snö och härligt vinterväder, nästan som ”hemma” för dig då? är såklart jättenyfiken på dagis och framsteg, uppdatera ditt universum vettja!! (eller skicka ett mail, som vanligt 🙂

   jo, det måste vara samma program vi tänker på! det fanns i inuti kroppen-version och i rymd-version bl a? asabra var det! och pedagogiskt.

   tänker på dig tillbaka, det vet du.

   krams i mängd till er!!

   ps. ska genast lägga till dig på listan över nyfnikna sms-mottagare!

  1. jag har ju själv gissat den artonde (Tias hade den åttonde, han är way gone!) så det är rätt snart! men Tina (barnmorskan) vill boka in en tid till om två veckor… jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det?!

   🙂

 2. En cellsam historia, om det är samma som jag tänker på? Livet, livet, livet…
  Håller med Annika ovan, spännande värre nu när det bara är en dag kvar enligt babymetern.

  1. jaa! så hette det! dom hade stora näsor och nån hade mustasch vill jag minnas? såå bra!!

   hmm. en dag. njo. det borde nog kännas nåt nu då tror jag… ;p

 3. Jag vet inte vilken du menar, men ditt inlägg fick mig att minnas ”Det var en gång” – en fantastisk serie. Människans utveckling på ett lättbegripligt och roligt sätt. =)

  Tack för kommentarerna i min blogg. Jag uppskattar dem verkligen.

  Ha en bra kväll!
  Kram

  1. ”det var en gång”, var inte det dom som fanns som böcker också? den jag tänker på – fast nu blir jag osäker?! – är Carolins ”En cellsam historia”. men å andra sidan fanns det flera olika objekt dom undersökte i olika serier (kroppen, rymden och säkert nåt mer som jag inte minns just nu) så det kan ju vara så att vi tänker på samma serie ändå?

   du, jag är glad att kunna dela med mig av lite glädje till dig: så mycket snällheter som du har spridit här i mina nosar!!

   tack detsamma!
   tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *