13.1 – om han som är ”quick, effective and bold”.

12.1 - om vem som faktiskt gör mest.
13.1 - om shoppning.

Jag har fått Iprenmans-Bondtema på hjärnan. Våldsamt irriterande eftersom jag ska va lagd. Dessutom får jag inte ens äta ibuprofen (eller vaddetheter) nu. Under nästan en vecka har jag varit nästan förkylningssymptomfri men ikväll dök det signifikanta ”ont på ansiktet” upp (maddah, du vet vilket jag menar), så en snabbt effektiv och skallig hade varit perfekt. Nu får jag nöja mig med paracetamol. Inte alls lika klatschigt.

Go’nattstjenix!

PS. Dagsens skönhetssalongsbesök (förlossningsplanerar seddu! bf idag!) gör att jag förresten själv nästan kunnat leka Iprenman. Om du byter bort två tredjedelar adjektiv… mot t ex oväntat. Och lite kallt. – som väl är adverb?

12.1 - om vem som faktiskt gör mest.
13.1 - om shoppning.
6 comments Lägg till din
 1. Då är du ”all set to go” då. Och vilken tur att du hann med skönhetssalongsbesöket innan 🙂
  Inte bli förkylt nu igen…inte bra…säg till febern och snoret att hålla sig tillbaka nu. Själv är jag helt på banan igen efter att jag blev däckad i 3 dagar. Ha det gott nu!!! Vi hörs! Krams o hälsa ditt husband+Maali !

  1. typ klar nu ja! okej. väskan ska packas. och tomtarna ska bort. och granen kanske. och bäbins vagga ska förberedas. men i övrigt så 🙂

   rätt trist med den där sjukdomskänslan igen. trodde jag skulle klara mig tiden ut. har halva munnen full av ömma blåsor också, liksom en på tungan. blä. men äsch. idag skiner ju solen!

   krams!

 2. nä… ibuprofen ska man akta sig för när man är gravid. Enligt fass så har det kategori c vid graviditet (dvs. kan orsaka en massa läskigheter på foster m.m. Inte bra alls). Så håll dig till paracetamol. det är ett ”snällt” läkemedel 🙂

  1. ja du är ju för tüsan utbildad! tack!

   visste att det inte var bra, men att det var direkt farligt visste jag faktiskt inte. usch då. är det lika samma med acetylsalicylsyra då? – som jag också håller mig ifrån, även som ogravid, eftersom jag får så jämrans ont i magen.

  1. jag tycker exakt samma (det var väl därför den fastnat)! den blir aldrig irriterande, vilket är bra betyg på nåt så tjötigt som en reklamsnutt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *