14.1 – om pinnar och pinaler: best of blocket.

Dagsens tips: living on the edge!
14.1 - om tjugondag Knut och BF, som båda var igår.

Kanske skulle vi lägga ett bud. Jag menar, en helt ny barnvakt är ju inte fel? Och vi kan ju inte kräfva att mormorn och farmorn ska kunna jämt?

Fast det här känns lurigt… till och med Maali har ju koll på savannens ränder och prickar? Och hon är rätt fenig på att räkna också!

Man kan med lätthet spendera en evighet på den här alldeles skitroliga sajten. För muskelträning i magtrakten är det utmärkt, liksom som fasen-jag-får-ingenting-gjort tidsfördriv…

Dagsens tips: living on the edge!
14.1 - om tjugondag Knut och BF, som båda var igår.
15 comments Lägg till din
 1. Best of blocket är en suverän site. Den, tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se ger alltid goda skratt. =)

  Är det inte dags snart förresten? Jag vill ju veta vad det är för en figur du bär på. =)

  1. och bestofyoutube! det finns nog hur många såna här som helst för den som har för mycket tid över!

   nja. dags och dags. hon kommer väl när hon är redo. BF var ju igår, men jag tror inte en sekund att hon kommer innan den artonde. och nu börjar jag t o m fundera på om det är lite tidigt räknat kanske…!

 2. sv: Det är så kul att du följt med mig och min blogg så länge. Blir riktigt glad av det! 🙂

  Hahah, härlig site, aldrig sett ”bestofblocket”! Jag hittade nyss sidan ”felsms.se” (tror den heter så), till en början var den ganska rolig. Men sen blev den så himla enformig.

  1. felsms känner jag inte till, måste kolla in. tack för tips! – det är väl ganska ofta så med såna här sajter. att dom blir enformiga alltså. jag hittade en ruskigt rolig blogg som snokade fram töntiga lokaltidningsreportage. först skrattade jag högt men efter ett tag blev jag bara lessen för nästan alla kommentarer var antingen elaka eller ruskigt elaka…

   1. ps. det går inte att kommentera på din blogg Ellinore? har det blitt nåt vajs med koderna tro? det jag ville säga var iaf att den lägenheten du valt låter helt fantastisk! badkar och egen tvättmaskin (och tumlare). sicket lyx! grattis!

 3. Ha ha, vilken underbar sida – hur kan jag ha missat den ?!?!?! Lätt att det bara är att gå in där och skratta åt folks dumhet när man är lite less… Förstår att du hänger där en del ;). Men du, kan trösta dig med att bäbin kommer imorgon, kolla in på tickern du har här bredvid – det står ju att det är en dag kvar. Klart att den passar tiden! Det andra datumet var ute och cyklade…

  Sv: Jag vet – dikten är så vacker. Finns en annan ”Ett nyfött barn” av Siv Andersson som jag läste på Alices dop, eller ha försökte iaf – bölade så att inte en kotte hörde vad jag sa, du vet så där riktigt ful-ulkade typ Julia Roberts med snoren rinnande. Ha ha, rätt kul att se på film om man har lite självdistans.

  Kom igen nu! Imorgon vill jag inte se några inlägg här!!!
  PUSH-kramar ♥

   1. visst är den galet kul!!

    ang den där bäbimetern så var jag lite nyfiken på hur den skulle reagera om den fick ticka över 40 veckor. om jag klickbyter från ”dagar kvar” till ”dagar som gått” så visar den rätt (281 dar) men annars visar den som du säger ”en dag kvar”… kan tyvärr inte lita på att den har rätt 🙂

    det är så himla gulligt det där med lyckliga tårar. själv skulle jag ju också säga lite grejer på EmmaLis namnfest. vi var hemma i egen trädgård så det kändes inte så högtidligt som det kan göra i en kyrka – kanske var det därför jag faktiskt klarade att nästan hålla mig från gråt?

    ps. tack själv för att du gör detsamma hos mig!

 4. Om en sån där barnvakt är vad ni tänkt er så kräver jag att ni kräfver babysittning av oss! mummelmummelmummel….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *