24.1 – om babyblues, bäbisim och nosad mailbombning.

Dagsens tips: plastad frotté.
25.1 - om Försäkringskassan.

Mina hormoner har fått spatt och fick idag för sig att det var dags för den sk ”dag tre”. Detta innebär ett oändligt bölande – ofta helt utan anledning. Okej. Idag hade jag anledning, men det är lättare att skylla på babyblues än sviktande psyke. På alla inblandade.

Nån tid för veckans-höjdpunkt bäbisim blidde det inte för mig och Lilla idag* :(
Däremot uppvisade bäbin skolboksexempleri när hon helt lugnt låg och tittade på duschdraperiets fiskar medan jag fick all tid i världen att tvagas. Jag har sagt det förr, kan säga det igen: Jisses! Kan det vara så häär att ha en liten bäbi!? Ajj hädd noo ajdea!

Jag vet inte om den där rutan för uppföljningskommentarer försvunnit från nosarna för alltid, men i det fall den trots allt fungerar ursäktar jag att ni idag blivit mailbombade av de svarskommentarer en masse jag gett mig på att posta. F’låt.

Jag vill också passa på att ursäkta mitt drama queen behaviour… Egentligen borde jag inte ha nåt att klaga på: för en dryg vecka sen innehöll min kropp nästan fem kilo av nåt som inte längre finns kvar där. Detta borde inte passera helt smärtfritt, det borde jag faktiskt inte kunna räkna med att räkna med…

Mjau.* enligt Maali själv var det ett alldeles utmärkt sim! Betyget var, citat: ”jäättejoli’t!!”! Om jag förstår det rätt simmades det från kant till pappa hur bra som helst, och med frökens hjälp [en luftsipp på mitten] kunde simturen utökas till hutlösa jättemångameter! De gjorde också ”hoppa hoppa hoppa flyyyyt” och sjöng skojiga sånger. Allt berättat av bäbisimsälen själv!

Dagsens tips: plastad frotté.
25.1 - om Försäkringskassan.
10 comments Lägg till din
 1. Jaa, sådär är det att ha en bäbi…bäbi två, som inte har kolik och man själv är lite ”vanare” och lugnare!
  Puss!

 2. Nä, jag har faktiskt inte fått tips om stödstrumpor utan har fått anta det själv. Har dock inte testat ännu, då kanske jag borde det?:)

  Det var så lite så!

  1. Jupp jag vill minnas att det stämmer. Men nu kan jag tänka mig lite mer upp (på mig alltså, med bäbin är allt i taket perfekt!!)…

 3. Det är så mysigt att läsa hur bra det går, även om hormonerna spökar 😉

  Bäbisimsäl tillika provsmakare – det kanske är dags för ett litet visitkort?

  1. Allt går verkligen oförskämt bra (förutom med mig själv, men jag har fått tid hos expertis imorn så vi ska nog få fason på de bitarna med!)!

   Haha! Visitkort! Tja varför inte? Men säl är hon bara i två veckor till sen har simmet paus några veckor. Och efter uppehållet är hon förvisso diplomerad säl – tillika anka, groda, sjöstjärna, fisk, delfin å allt vad dom varit – men också minisimmare. Det här är sista bäbisimkursen!

 4. Tror det är så mkt som bara sker med nummer två. Man har liksom gjort det förr och är nog mindre nojjig. Vilket i sin tur ger lugnare bebis 🙂

  Skönt att allt funkar så bra med lillan i alla fall!!

  Massa kramar till er alla

  1. jo. många säger att det nog är så. men i vårt fall är det dubbelt lugnare eftersom bäbin dessutom slipper ha ont på sig hela tiden! DET skapar lugna föräldrar, ajj pråmiss!

   tack för kramar, dom mottages och återsändes med glädje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *