31.1 – om arbetsplatsförändringsönskemål.

30.1 - om fördelad magsjuka?
1.2 - om det ena och såklart det andra.

I förrförrgår kväll zappades en märklig Robinson-tävling förbi och i reklampausen ser jag att min arbetsgifare tydligen har öppnat filial i ütlandet. Härmed ansöks officiellt om förflyttning dit så fort min föräldraledighet tagit slut. Jag skulle – om behov uppstår – t o m kunna tänka mig börja jobba något tidigare än planerat (dvs, sommar 2011). Fast. Jag kan inte låta bli att undra varför filmen kallas ”Karibien” när den alldeles uppenbart – åtminstone delvis – är inspelad i Sydostasien?


Tjenixen!

30.1 - om fördelad magsjuka?
1.2 - om det ena och såklart det andra.
2 comments Lägg till din
  1. Ja den där reklamfilmsbilden måste ju vara ifrån kurvan i Ao Nang!!!

    Hoppas allt går bra och nu ska jag ta och läsa ikapp lite vad som har hänt hos er de senaste dagarna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *