3675 små grams o 49 underbara cm!

15.1 - Det har börjat!
17.1 - Nu är vi hemma!

En liten tjej fick vi hjälp att föda fram!

Klockan 15:29 drogs hon ut, en minut senare andades hon alldeles själv! Sicket team vi var – har aldrig haft sån massa vita å gröna rockar omkring mig 🙂 Men bäst var Mattias, sicken jäkla man han är. Wow!!

Jag är så lycklig, min lilla unge doftar så gott och är en liten kämpe. Välkommen bäbin!!! – å grattis på födelsedagen i efterskott. Å vet du, snart får vi träffa storasyster Maali lilla du. Du kommer älska henne! Jag längtar!!

Era vänliga ord tårar ömma ullisar, ta hand om er allihop!

15.1 - Det har börjat!
17.1 - Nu är vi hemma!
42 comments Lägg till din
 1. Grattis till lilla tjejen.. Grattis´till fina storasyster..

  Det är ett mirakel, varje gång det sker.

  Jag är sååå glad för er skull..

  Pok

  Mallaönskreralltgottbralla

 2. Grattisgrattisgrattis!! Åh, blev helt tårögd på riktigt och ropade till sambon att ”en till har fått nu!!” thihi.

  Nu är det bara jag kvar känns det som, men ett skönt lugn har infunnit sig – lillfisen kommer när han kommer. Tills vidare glädjs jag åt er andra, supergrattis igen 🙂 kram!

 3. En himla massa grattiskramar från oss! Blev såååå lycklig när jag fick höra av din mor att allt gått bra och att du mådde toppen. Grattis till er all tre, mamma pappa och storasyster. Maali kommer bli så stolt när hon får träffa lillasyster. Ha det sååååå underbart så hörs vi och ses vi när ni kommit hem och landat lite.

  Massa massa kramisar igen från oss!

 4. Jättegrattis till er alla och välkommen lilla flicka som vi ser fram emot att få följa, precis som storasyster!

  Nu får jag nog ta fram en liten näsduk…

  Kramar!

 5. Vi har varit i Örebro och handlat och det första jag gjorde när jag kom hem var att väcka datorn och kolla om det hade hänt något bland Hedbertarna.

  Gissa om jag blev glad när jag läste att allt hade gått bra 😀

  Välkommen lilla bäbisen! Tänk att Maali är storasyster helt plötsligt 😉

 6. Grattis grattis!!! Du är så cool, Å Mattias med!:)
  49cm är en ytterst bra startlängd, se bara vilken ståtlig kvinna jag blivit..;)
  Stora kramar till er!!

 7. Åh, låter ju som Svantes förlossning det där… Vi är läskigt lika du och jag. Hoppas nu bara att lillasyster inte får lika ont i magen som storasyster och Svanten :-(. Var inne på Lolles idag och hörde mig för lite :-). Kramen :-p

  1. nää.. eller jaa… vi är lika! men inte våra minsta små barn. min sover och äter och däremellan ligger hon i sin sitter eller en famn och snackar och jag fattar ingenting!!?

   ps. du var inte ensam om att besöka butiken, ni var ganska många gullnosar som ”av en händelse hade vägarna förbi” 😀

 8. GRATTIS GRATTIS till underbara lillasyster! Så underbart att hon är hos er nu och att det gått bra. Längtar efter att få se henne på bild!
  KRAM

 9. ÅH!!!! Grattis till hela familjen, så bra att allt gick bra!!! Njut av doften, den varar ju inte så länge!

  Massor med kramar från mig! 🙂

 10. GRATTIS!!!
  Underbart med en välskapt liten tjej till!! Blir nästan tårögd då mina tankar går till när mina egna föddes så klart.

  Njut nu och bara var med med dina tjejer. Massor av kramar

 11. Oj!! Stort stort grattis till er!!!!!!!! Ta hand om er nu och hoppas ni får återhämta (dig/er) i någorlunda lugn och ro den närmsta tiden!

 12. till ALLA sötnosare:

  vi är så glada och tacksamma och er omtanke värmer mer än ni kan ana! alla vänliga ord, uppmuntringar… det är först nu mer än en vecka senare jag fått tid/möjlighet (ehum, lust) att sätta mig vid datorn och återigen läsa igenom alla snällheter. datorn blir blöt, men det är det värt!

  puss på alla fina nosar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *