5.1 – om Twilight.

4.1 - om nyårsafton/-dag i ord och bilder.
5.1 - om snöööö!!

Att säga vi är sist i världen på att se den här filmen är väl korkat, men den senare hälften tillhör vi nog iaf. Och jupp. Den var bra. Oväntat bra! Faktiskt såpass bra att vi hade funderat på att snoka fram en barnvakt för att kunna se nästa film på bio – medan tid fortfarande fanns. Men nu är tiden bortrunnen, den går inte på bion i vår stad längre…

Och så var det problemet löst!

4.1 - om nyårsafton/-dag i ord och bilder.
5.1 - om snöööö!!
18 comments Lägg till din
  1. det ingår dynor till vår Vibe? vi valde svarta. eftersom vi inte vågar lita på att vi vet vad det är för sorts bäbi känns det lite ”farligt” att ge sig in i färgskalor på måfå. fast orange hade funkat fint – både till vilket kön som helst på bäbi och till snajsiga Jujube-väskan 🙂

  1. det som gör att jag rekommenderar dig att se den (om du nu är filmmänniska!) är att det är så befriande att då och då se en opretantiös ungdomsfilm. snyggt foto och manus i all ära, men utan en hållbar och spännande story faller det platt även med hur bra skådisar som helst…!

 1. Jag såg den för ett par veckor sedan och kände likadant! Att man missat det 😉 Får väl se nästa film hemma också. Och satsa på att se tredje på bio. Tredje gången gillt!

  Hoppas allt är bra med dig!
  KRAM!

  1. ehum. blir det tre? jeez jag har verkligen noll koll på samtidskulturen från Hollywood märker jag 😀 om det är nåt mer jag ”ska” veta så pliis, hilfe to enlighten me!!

 2. Jag tycker inte Twilight-filmen var så himlans bra, men kul att se hur de har gjort film av boken ändå, trots att bokserien inte är dömycket att hurra över heller, det blev lite tjatigt efter fyra böckers Bella-gnäll om hur snygg Edward är.
  Det blir nog så att jag ser andra filmen någon gång sen. Och förmodligen trean och fyran också. Bara för att…

  1. förlagorna till Twilight har jag inte läst och kommer säkert inte göra heller. förmodligen var det helt enkelt så att jag trodde filmen skulle va crappy, och när den inte var det blev recensionen högre betygsatt än den hade blivit med högre förväntningar.

 3. Precis så sa vi med, jag som avskyr allt som inte är verkligt. Har försökt se sagan om ringen men tycker de är skittråkiga. Men jag blev verkligen positvt överraskad av Twiligt och lite förälskad med kanske kanske… ahhaha

  1. åhå där slog du huvet on the spik! sagan om ringen:arna säger mig nada, både som böcker och som film. möjligen kan jag njuta naturupplevelsen men det finns då långt bättre exempel på BBC, Viasat Nature, National Geographic o dyl som kan tillgodose de behoven mycket bättre.

   en grej bara: det där med att Edward-snubben skulle vara så bedårande vacker? pliis explain it to me? nää. inte alls min tekopp. good looking? jo. men inte mer!?

 4. Brukar ha koll på det mesta inom film/tv men har inte ens varit nära att se Twilight men kanske ska göra det så småningom då bara för att ha lite koll 🙂 Gillar förresten inte fantasy/äventyr särskilt mycket men gillade Sagan om Ringen filmerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *