7.1 – om att inte våga fråga.

7.1 - om återfall?
8.1 - om farväl.

Det kan va så att jag fått mina första onda förvärkar. Liite onda alltså – men eftermiddagen faller av tvååriga anledningar ändå inte under kapitel ”bästa hittills” så det är lite lurigt att veta vad som är vad. Det kan iaf också vara så att en liten bit slempropp (ett av de läbbigaste orden i sammanhanget) gav sig till känna nyss. Men jag har ju badkaret redo med hett och lugnande vatten? Får jag inte hoppa i det nu då? Äsch. Jag kör en daredevil och frågar inte; då behöver jag inte heller klura på huruvida jag ska följa sjukvårdens råd eller ej… så, plums i karet it is!

Tjenix!

7.1 - om återfall?
8.1 - om farväl.
16 comments Lägg till din
 1. När slemproppen gick när jag väntade Lukas satte värkarna igång regelbundet med tre minuters mellanrum efter tio minuter. Och en och halv timme senare var han ute!

  Kanske är något kul på G!

  Kramis

  1. Fast det kan gå flera veckor med… Oavsett så är bad ok så länge vattnet är kvar :-). Spännande iaf!!!

   1. Ja, det kan gå flera veckor oxå.
    Men det ska vi ju inte hoppas & tro.
    Very spännande är det!!

    1. goseni!

     jag håller ju fortfarande den 18 januari som ”mitt” datum så jag har ju över en vecka på mig att bli öppnad och klar…

 2. åhhh. Va spännande. Berätta allt för mig sen så jag kan förbereda mig inför min tur 😀
  Heja ER! Hoppas hon/han (vet ni vad det blir?) kommer snart! Kram och lycka till

 3. Nämen kära värld! Är du på G? Är bebban på G? Är… är… ett nytt litet liv på väg till jorden?

  Sänder styrketankar till dig nu Ullrika!

  Kram!

  //Magda

 4. allezusammen!

  oj! nänä! ingen brådska på taket goa ni! med Maali hade jag latensfas och värkar i fyra dygn så jag är cool fisk 🙂 dessutom började första riktiga värkarna två dar efter bf så att bäbin ska trilla ut okontrollerat är det liksom ingen risk för! var bara lite fundersam till det där med att bada utan propp…

 5. Ska väl inte berätta hur länge jag hade förverkar innan tvåan kom ut, nära två veckor försenad… Det går säkert mycket snabbare för dig!

 6. Oj,vad tiden flyger iväg snabbt.. du ska ju ha barn om några dagar. du kanske till o med är på förlossningen nu i skrivande stund… håller tummar o tår, men det kommer ju gå bra =) Stor kram..

 7. Annaa: ”dom” säger ju att det brukar gå fortare andra gången än första så jag väljer att hoppas/lita på det 😉

  hannah: ingen förlossning än, men nog går tiden lite för fort nu! hur ska vi hinna göra klart allt det där vi tänkt fått gjort pre-bäbi? ex tvättberg i källaren (otvättat) tvättberg i källaren (tvättat), röja fram bäbikläder, tvätta bäbikläder, profylaxöva, skotta fram bilen, kanske städa bort lite jul. osv… osv! jaa… du vet hur det är!

  Selma: min coola fisk-vana till trots, nu börjar jag tycka det själv också faktiskt 😀

 8. Oh så spännande! Hoppashoppas det snart är på G för dig.. fast jag börjar känna mig lite efter här; alla som har BF runt mitt datum har snart ju fått sin unge nu! geez 😉

  Ja, jag känner också att den där BB-lektyren är av det mer ambitiösa slaget – tror mest jag FÖRSÖKER göra allt mysigt nu på förhand, genom att packa ner lite trevliga grejer som att man ska ut och resa eller nåt, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *