Dagsens tips: gör som TV-kockarna.

20.1 - om aj don't gett itt!?
21.1 - om premiärtur med klippta Hedbertsar.

Föreberedelse är bra! Fast ibland blir det ju ändå inte som man tänkt sig… Det här inlägget till exempel hade förberetts flera dar i förväg men när det väl begav sig hanns det inte med ens med ett tryck på ”publicera”-knappen… Men, efterhand till trots; aj still givv jo mitt veckogamla tips!Nu är vi på väg mot förlossning… hoppas vi!

Får se om vi får hålla en ny liten hedbertsbäbi i famnen nästa gång vi äntrar ytterdörrens tröskel? Med tanke på att Maali – trots över tre dygns latensfasande hemma – tog god tid på sig att komma ut så räknar jag kyligt med att inte behöva riskera föda i bilen. Å det är ju bra!

Krams alla gulliga nosare!

  /ullisenfortfarande enbarnsmor

PS. juppjupp! jag är inspirerad av Werner&Werner: det här inlägget är ihoppillat i förväg…

PS igen. om du vill ha nåt att göra under tiden så finns ju min megalånga bästaste EmmaLi – välkommen till världen!-historia att fördjupa sig i… om nos-abstinensen skulle bli för stor menar jag ;DAnledningen till att jag publicerar detta i dagsläget ”gamla” tips är länken till min EmmaLi-förlossning. Om nån skulle vara nyfiken menar jag. Min andra förlossning blev till en början helt olik min förra, men mittpartiet och avslutningen påminde väldigt mycket om varann. Med den stora skillnaden att EmmaLi gjorde entré pigg och härligt vrålande… lilla Lilla sa inte ett ljud. Fast det gör hon knappt nu heller, maken till tyst och lycklig bäbi!? Naturligtvis kan jag inte låta bli att oroa mig över detta.. det hör ju liksom till!

Utförligare beskrivning kommer in tajm. Kanske också nåt från Mattias?

Tjenixen!

  /ullisennumera tvåbarnsmor
20.1 - om aj don't gett itt!?
21.1 - om premiärtur med klippta Hedbertsar.
4 comments Lägg till din
 1. NU har jag varit med på hela din första förlossning, minns inte att jag läst det förr…? Och inledningen (eller början på avslutet?)på din andra fick jag ju uppleva live så nu fattas bara resten!

  Klump i halsen fick jag, medan jag läste, och nästan sympativärkar av igenkänningsfaktorn men mest av allt fick jag dimma på ögonen!
  puss på tvåbarnsmamman.

  1. den har inte varit ”officiellt” publicerad tidigare så det har du nog inte! ang den andra förlossningen så fick du ju ett muntligt referat i tisdags. räcker inte det? 🙂

   när det gäller dimmiga ögon är det nog ett släktdrag nuförtiden. räknar dock med att lågtrycket över mina pupiller ska försvinna i takt med hormoner och sånt jobbigt. tur lilla bäbin är så lugn, hon smittar av sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *