6 comments Lägg till din
 1. FÖRST skrattade jag, det ska erkännas, men sen började jag fundera på repressalier… men jag kom inte på någon! … utom möjligen: spar det (jag menar inte bröstet) och ta fram det (inte nu heller) när det är något du verkligen vill men som inte är så billigt eller bra att ha?
  (fika sprack idag men kanske i morgon?)

  1. Att jag sparar. Det finns ju till å med skriftligt nu. Vilket är mer än man kan säga om dom jag håller inne: jeez dom vill ut… eller iaf det som finns i dom. MYCKET värre än förra gången. Vad jag minns. Iaf kom det inte så här tidigt då? Väl!? Stackars bäbin tvingas äta tills hon spyr, å blöt blir hon för jag både svettas å gråts på henne.

   Mjau.

   Imorron bäbisim. Mån-ons fm är jag å Lilla ensamma om du vill sällskapa då?

   PS. Ta med egen nyckel för säkerhets skull!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *