Dagsens tips: ta hjälp av tekniska framsteg.

10.1 - om mina tankar som gravid, i mitten av v 40.
11.1 - om min tur, förhoppningsvis ingen annans otur?

Det började som ett skämt [Mattis var trött och funderade högt: ”vi kan väl hyra in en polack som kan massera din ömma rygg?”] men nu är polacken halvt om halvt inflyttad. Han finns hos oss imaginärt men är både trevlig och enkel i drift. Att han råkade bli just polack får nog skyllas på Magnus Uggla. Och möjligen grannen några hus bort: han med den löjligt snygga gräsmattan.

Nå. Jag låg där sömnlös en natt och funderade. Tüsan. Jag har ju en iPhone: nån nytta utöver samtal, surf, podradio och gammalt hederligt sms:ande ska den väl få göra? Sagt och gjort. Ett kvickt besök i App Store och jag har nu dubbla värkmätarapplikationer nära till hands. Både make och massör kan alltså, när vi kommit så långt, roffa sig lite välbehövlig vila. Hur bra dom funkar? Ingen aning?! Snålade med gratisversioner (Baby’s Coming och Labor and Contraction Timer – den förstnämnda faktiskt skapad av en polack!) och har eftersom bäbi trivs bra i värmen hos mig inte haft möjlighet att testa dom än. Men jag lär återkomma i ärendet. Eller om jag outsourcar det på polacken…

:)

10.1 - om mina tankar som gravid, i mitten av v 40.
11.1 - om min tur, förhoppningsvis ingen annans otur?
4 comments Lägg till din
 1. Härligt med tekniska hjälpmedel ibland!
  Hoppas att du slipper en så lång förlossning den här gången. Låter himla jobbigt för en som haft korta förlossningar på 4-5 timmar.
  Kramar

  1. visst är det bra, hjälpmedel och framsteg i den tekniska världen!
   tänk va jobbigt livet varit utan mikrovågsugn t ex 😀

   lite fortare ska det nog gå den här gången… det hoppas jag med!

   tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *