12.2 – om the only way us up.

11.2 - om bättring på väg?
13.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 2)

Det jag trodde skulle vara lycka och sol är grått och bakgård. Med två fina fantastiska levande små tjejer borde jag inte låta mig klubbas så, det är ju ”bara” ofarligt snor och kräk. Men varför i såna mängder? Jag fixar inte, orkar inte. Räcker inte till, inte nånstans.

Att det går över är en liten tröst. En liten. Men liten är bättre än ingen!

Trevlig helg alla!

11.2 - om bättring på väg?
13.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 2)
13 comments Lägg till din
 1. Vet du, även på gråa bakgårdar når solen till slut fram. Det är ”bara” att bryta ihop för att sedan bita ihop. Inte tvärtom eller stänga av. Man måste få känna att det är skit ibland. Med allt, och inte fatta riktigt varför, det är också helt okej.

  Om jag ska försöka vara lite optimistisk så kanske du kan se det som att hellre snor i stora mängder på en och samma gång, än en konstant snorig vår? M a o, let i come, och låt det passera?

  Styrkekramar idag oxå =)

  1. jaa! du har helt rätt, för på min bakgård har det skinit massor med sol idag faktiskt! tjohej!

   äsch. klart det är bättre så här! eller.. det är ju liksom alltid grönare nån annanstans vettu…!? 😀

 2. Ja jag vet det är en liten tröst att det går över. Det är skit när man är mitt i det 🙁

  Hoppas kanske att Alla hjärtans dag kommit med bättring för er.

  Kramar

 3. Idag när jag återigen sopade den snöbefriade delen av balkongen (lite mer snö i natt!)hörde jag en Talgoxe! Alltså jag inte bara såg en huttrande guling leta förkomna smulor på marken, jag HÖRDE den! Antingen är den galen och försöker döva svältdepressionen… eller så har den rätt!!!! Det kommer en vår i år också och, för din information, den är säkert snorfri så håll ut och lita på en pippa nära mig!

   1. JO den stannar men den SJUNGER inte förrän den får vårkänslor, antar jag!
    Grattis till kräkminskningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *