13.2 – en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 2)

12.2 - om the only way us up.
14.2 - om en happy sunday!

Själv njöt jag faktiskt vad jag tyckte både humor och framför allt koreografi av hög klass den här kvällen, men eftersom jag inte bryr mig så mycket om själva tävlingsmomentet utan mer ser hela spektaklet som underhållning kanske min åsikt i sammanhanget inte gills 🙂

Här Lindas tankar!MELODIFESTIVALEN 2010 deltävling 2

Som gräsänka hela helgen hade jag igår turen att få umgås med min goa vän Ulle och hennes nyfunna vän Bamse (en helt underbart gullig lite spanielvalp) Vi har typ nästan samma smak i schlager så vi var på samma nivå och hoppades att det skulle bli bättre än förra veckan!

Första låt ut var lillponken Eric Saade med Manboy. Han var lite gullig faktiskt. Och låten var faktiskt bra….nästintill riktigt bra. En bra schlagdenga och med gott gung. Denna går nog vidare sa vi. Och det gjorde den ju…först av alla med! KUL måste jag ju säga.

Sen var det ju samma som förra veckan. En helt bunt med pinsamma låtar.
Dogge Dogelito – NEJ
Espinosa – zzzzz (snark) kasst
Highlights och MiSt – Tror han kan härma Barbados Magnus och nej det kan ingen!!
Pauline – Jag säger inget så har jag ingenting sagt. Och ändå gick hon vidare till andra chansen
Kalle Moraeus – Ja ja…för 40 år sen kanske och även denna kom till andra chansen.

Sen hade vi ju Andreas Johnson. En bra låt men väldigt likt vad han brukar göra. Fast bra låtar var det ju ont om så detta var väl en som skulle gå vidare och japp där hade vi rätt igen.

Den sista låten.. Knappt några kläder på sig och en av dansarna iklädd en kroppsstrumpa av nät…Nja detta kunde inte funka. Men om man inte tittade på dom så var låten riktigt bra. Fast nä…som vanligt….en bra låt skall ju inte gå vidare den skall ju åka ut.

Nä….jag måste säga att jag tycker de här börjar bli lite löjligt. Om nu detta är en musiktävlig är det väl den bästa låten som skall röstas fram som har en chans ute i Europa…… Nej igår var jag åter igen besviken på bidragen och hoppas än en gång att de blir bättre till nästa vecka.

Tack för mig och ursäkta för den bittra bloggningen…..brukar tycka att det är kul med schlager men igår var jag besviken.

Over and out!

//En bitter schlagerfantast

12.2 - om the only way us up.
14.2 - om en happy sunday!
3 comments Lägg till din
 1. sorry att inlägget kom in så sent (och retroaktivt) men det fanns liksom aldrig läge att pilla in det innan… 🙁

  hade massa åsikter om deltävlingen också men nu har allt försvunnit ur skallen! får ta det muntligt när vi träffas istället!

  krams!

  1. Ingen fara, jag förstår o de tror ja läsarna oxå gör. Ser fram emot o få göra en gästblogg om kvällens föreställning 🙂 o som du skriver så tar vi o diskuterar åsikter när vi ses 🙂 Ha en underbar kväll lycka till på simningen imorron. Krams från oss båda

   1. gött! var lite orolig att du tappat sugen för fler bloggningar bara för det här… trots att jag vet att du såklart förstår och vet anledningen.

    å så tack för simningslyckatillönsk! jag blir lite nervös nu när jag tänker på det… själv får jag ju inte bada än (snyft) men jag ska peppa allt jag kan från kanten! – säkert med en kamera i näven ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *