25.2 – om sport eller barnuppfostran.

24.2 - om att gilla läget.
26.2 - om olika synsätt och infallsvinklar.

Ja faktiskt! Vart fjärde år menar vi den TV-vänliga töntsporten när vi pratar curling.

Igår kväll/natt provocerades jag av Sveriges passivt defensiva spel mot meriterade skottarna i Storbritanniska laget. Vid särspelsmatch mot semifinal gäller enbart vinna och att skipper Niklas Edins fegspel lyckades slarva bort en bra ledning var mer än lovligt irriterande.

Ännu mer irriterande var att jag lyckades hålla mig vaken till tredje sten från slutet i avgörande sista omgång (den elfte). En timme senare vaknar jag. I grymt skev position. Å inte får jag sova inatt heller: Edin lyckades tydligen smälla till i sista ruta! Nu väntar omöjligt möte mot Kanada. Tur vi har TV i sovrummet…!

24.2 - om att gilla läget.
26.2 - om olika synsätt och infallsvinklar.
7 comments Lägg till din
  1. fick värsta sovmorronen (tack Tias) så jag klarar mig fint idag faktiskt!

   ”turligt” blidde det ju inget av hockeyn… fast OS-spektaklet är ju slut på söndag, sen kan vi börja leva normalt igen. eller öh, alltså, vi går sällan och lägger oss tidigare än mitt i natten ändå ;p

 1. Kan du skriva in i CV att du är curlingförälder nu? Jag masade mig upp för Tre Kronors skull och det ska jag då aldrig göra om. Så surt.

  Provar kanske curling. Verkar vara mer rafflande unerhållning på is än nämnda kronor…

  1. åååh! fan Tojjan. jag undrar om höjden du bor på är så mycket närmre Göteborg än min lilla gatstump ;D

   vi passade på att sitta framför tv:n imorse men det var liksom inte läge att fortsätta titta när Milla fått ny blöja och mumsat klart. ett lite märkligt lagurval han gjort Bengt-Åke? en av världens bäste (Zäta) i samma femma som han som gjort såå mycket bra – förr. dom gjorde väl knappt ett poäng ihop? men det är ju lätt att va efterklok…

   kollade du damerna ta sig till final ikväll nu då? inte alls lika spännande som herrarnas match igår, men så är det ju inte mitt i natten heller!

   krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *