3.2 – om enorma framsteg på fajtingfronten!

2.2 - om medärvt språk och en älskad liten bäbi.
Dagsens tips: ett naturligt träningspass.

Tjohej! Efter mitt sorgsna inlägg häromdan har vi fått tre verkligt bra eftermiddagar/kvällar här hemma! Med viss oro kan vi se att vår stora fina EmmaLi kämpar med ilska och känslor (förträngning är nog inte bästa lösning?), nästan inga okontrollerade vredesutbrott alls faktiskt. Att det ska hålla i sig vågar vi inte räkna med, vi nöjer oss med att njuta stunden. Och omåomigen försäkra för vår äldsta dotter hur mycket vi älskar henne!

Jajustdetja! Som vanligt rörs jag av den omtanke och vänlighet som florerar här i mina nosar. Alla kommenterade råd har mottagits med intresse och tacksamhet, för att inte tala om stödjande sms och mail. Ni är fantastiska allihop! Och ni vet vilka ni är.

Krams på alla nosar!

2.2 - om medärvt språk och en älskad liten bäbi.
Dagsens tips: ett naturligt träningspass.
7 comments Lägg till din
 1. ja nää fy F*N blöja vid 4-5! helt galet… men då undrar man ju hur mycket energi föräldrarna ägnat åt att få barnet torrt också..
  har funderat om man kanske skulle prova sånadär tygblöjor så min lilla känner att hon är blöt..? har du någon erfarenhet av det?

  1. fast det är lätt att döma utan att veta. jag är övertygad om att det finns orsaker till att ungar har blöja så länge!

   faktiskt har jag lite erfarenhet av tygblöjor. men, den är inte så bra. nu var det iofs en hemmasydd och jättefin blöja vi använde, men jag tyckte det blev alldeles för mycket blöja helt enkelt. den var inte alls lika smidig som engångspampers t ex som nästan inte ens märks under byxorna (Maali använder fortfarande blöja på natten nämligen). men det kan ju hända att en annan typ av tygblöja (ex Imse Vimse) skulle vara lite mindre och nättare? så. nä. vi körde med vanliga trosor. dom blir ju också blöta, och så länge det inte rör sig om en störtflod är det lika enkelt att tvätta dom!

 2. Hej, tack för dina kommentarer :))
  Choklad är giftigt även för katter i för stora mängder, kan vara dödligt både för katt och hund. Dumt att vänja dom vid det även om man bara ger lite lite…sen är ju sockret i chokladen inte bra för deras tänder heller!
  Natti natti, sov sött :))
  /Helena

 3. skönt att ni har haft några bra dagar/nätter och hoppas allt går bra fortsättningsvis också! förstår att det måste vara en stor omställning för er alla med ännu ett litet underverk där hemma!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *