4.2 – om flott och slö.

Dagsens tips: underlätta vardagen. 
5.2 - om en treveckors bäbi!

”Det hade varit gött att få duscha innan klockan fem!” skämtade jag i förmiddags. Nu ligger jag i min säng. Å tycker det är ”tur att vi ändå inte bytt lakan”… Jeez. Kraven sänks. Som väl är.

Och vi sparar väldigt mycket på min lortighet. Särskilt eftersom jag inte får fylla kvartskubik-karet 🙁 Jag längtar förresten ihjäl mig efter att få bada badkar. Nu nu nu nu!!! Vill!!

Milla har sovit typ hela dan så vi anar amningstät natt. Nå. För tillfället kan jag mata utan tårar så det får väl vara väl det också. Sova kan vi göra en annan natt. Eller dag.

Tjenixen!

Dagsens tips: underlätta vardagen. 
5.2 - om en treveckors bäbi!
14 comments Lägg till din
 1. Dejtar gärna er nästa vecka, har ledig på Tisdag med Clara går det att boka ?:)

  Tycker de är så skönt och höra att allting går bra med Milla & EmmaLi 🙂 Längtar tills vi får träffa er !
  Krams

 2. Hehe. Jag är oxå ganska lortig. Men år jag ändå bara hemma och stökar (och går ut med stella) så tänker jag inte på det. Haha! Det är skillnad om man ska ut o träffa folk. *Suck* va knäpp jag är!

 3. Allt är relativt. För drygt hundra år sen ansågs det helt ok att bada/tvätta sig före och efter vintern. Du klarar dig nog. 😉

  Ha det gött!
  Kramisar

  1. skönt med lite perspektiv. å andra sidan hade förmodligen varken jag eller Milla överlevt vår förlossning för hundra år sen så då hade problemet aldrig behöv uppstå…

 4. hihi åååå vad jag känner igen mig…
  här är en till lortgris… men jag låter inte alltid så optimistisk som du gör… 😉

  Jag är glad att vi inte haft badkar innan, utan att det kom först nu när vi flyttade för en vecka sen… hade blivit tokig av o se badkaret o veta om att man inte får bada försän man läkt klart o slutat blöda… hade blödningar fram till för 2 veckor sen….så nu när vi flyttade passa det perfekt med ett bad, som jag inte haft på flera år… sköööönt.

  1. äsch! positiv vet jag inte. försöker bara hitta nya infallsvinklar 😉

   jag blödde [också] i evigheter förra gången så jag utgår för säkerhets skull från att det inte blir kortare den här gången… roligare att bli positivt överraskad! älskar verkligen att bada! är ruskig miljöbov med tanke på hur ofta och varmt jag fyller karet, men jag försöker tänka att jag kompenserar det genom att låta bilen stå…!

 5. Att vara lortig tillhör livet som hemma mamma misstänker jag. För inte kan det väl bara vara så där för er med bebisar för vad skall jag då skylla på hmm ja den får jag klura på en stund tror jag nog!!

  Önskar er en härlig fredag nu Kramar

  1. dunderbra att ha nåt att skylla på 😀

   fredag? redan? oj… har visst missat en halv vecka eller så…!? men tack detsamma såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *