6.2 – om varför jag avskyr google, älskar en treåring, å så lite esc.

Dagsens tips: planera ditt bilkörande...
7.2 - om problem med statistikräknaren (från easycounter).

Fakta är lättåtkomligare än ever men det finns ett gäng flaws med lättåtkomligheten. Helt ärligt tror jag mitt barn har hjärnhinneinflammation… tills den tredje bytta blöjan äntligen får liv i henne och aldrig har jag varit så lycklig över ett tuggat bröst!

Idag, eller möjligen igår (minnet sviker), passar ett grattis till EmmaLi på treårsdagen alldeles utmärkt! Med risk för tjatighet: tre veckor med mer eller mindre skabbiga hostels i Kambodja avslutades på halvschysst hotell i Bangkok. Och halvschysst var tillräckligt…! Ödet, och det undermedvetna, works in mysterious ways…

I väntan på en ev gästbloggning om Melodifestivalen kan meddelas att Milla illvrôlade så fort Ola tog ton i rutan. Själv var jag inte heller överdrivet imponerad, av nåt av bidragen. Tur det inte är upp till mig att bestämma vinnarna.

Tjenixen!

Dagsens tips: planera ditt bilkörande...
7.2 - om problem med statistikräknaren (från easycounter).
14 comments Lägg till din
 1. Ang easycounter så tror jag det har blivit helfel. Jag bytte räknare till Statcounter.com istället så hoppas jag att den fungerar bättre, det var ju förra veckan som det bara kom upp en rysk sida när man skulle kolla sin statestik 🙁 Hoppas det löser sig för dig! 🙂

  1. jag körde Statcounter tidigare men jag blev galen på den. fick ingen som helst ordning, ena dan verkade den stämma, nästa dag hade den dragit ifrån hälften av besökarna den redan registrerat?

   har installerat ett google analytics plugin nu. får se om det funkar bättre?

   tjo!

   1. Äsch jag blandar ihop nu… Statpress hade jag innan jag låg på egen domän: funkade jättebra! Precis som Susnet. Tyvärr fungerar inget av dom hos mig nu.

    Lycka till tillbaks!

 2. Åh, fyller Maali år? Ett stort GRATTIS från oss och massor av nospussar från pälstjejerna!

  Nä, vi var inte heller särskilt impade av bidragen igår ;(

 3. Ja det där med tillgängligheten kan ställa till det i huvudet på oss mammor ibland. Har själv fått för mig både det ena och andra. Bara för att inse att sanningen var 100 mil därifrån *S*

  Läste igenom kommentarerna och kunde inte låta bli att le 🙂 Maalis tillverkningsdag. Det var nog det gulligaste jag hört på länge 🙂

  Önskar er en skön tisdag Kram

  1. Å ju mer vi söker och grubblar, ju virrigare blir vi…!? Blä.

   Lite fånigt är det nog att fira den dan, kul att du tycker det är gulligt 😀

 4. Ja, hur det nu än gick till så blev det ju väldigt bra!!:) Ja nu menar jag förstås Maali och inte melodifestivalen – den senare såg jag inte:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *