7.2 – om koalasim.

7.2 - om problem med statistikräknaren (från easycounter).
8.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 1)

Ett oerhört crappy bäbisimavslut blev det. Lika oroliga som sorgsna genomled vi lektionen med en Maali som var lessen, frysig (huttrade tänder?), klängig och inte ville nästan nånting alls… Ska se om det ändå går att trolla fram några sekvenser av leenden från kameran, för trots tårar glimtade lyckan att få va i poolen trots allt faktiskt igenom vid ynka få stunder.

Slutligen. All kred i världen till vår otroligt duktiga bäbisimlärare!! Du har lärt vårt lilla barn att simma – och idag insåg du genast omöjligt uppdrag och fokuserade på det roliga! En verkligt stor eloge och kram av tacksamhet till dig; du är grymmaste frökenfisken i världen säkert!

7.2 - om problem med statistikräknaren (från easycounter).
8.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 1)
12 comments Lägg till din
 1. Man kan inte vara på topp jämt – tur lilla fröken har kloka föräldrar som inser att det inte är viktigaste i världen att slå värdsrekord vid varje besök i bassängen, ibland är det bara mys och kram som gäller och då är det ju det man ska få 😉

  Mantrat ”Det ska vara roligt att vara på simmet” har ni tagit till er och det är jag glad för!

  Fortsätt nu simma under uppehållet!

  1. nää, självfallet inte på topp. men att rasa rätt i kakelbotten kändes trist… fast visst är det viktigaste att det är skoj, DET är det ingen risk att vi glömmer!

   så fort jag blir badduglig ska jag skutta ner i bassängen igen. tills dess får vi öva oss med torrsim 🙂

 2. Ingenting är kul hela tiden, dessutom kanske det varit lite mycket nu med syskon och annat som rubbar en liten frökens cirklar.

 3. Åh, attans då. Våra sälar som brukar vara så lika och göra samma :-(. Men, men, ett sista kass sälsim ska inte pajja faktumet att de ska simma tillsammans igen!!! Både extrasim och förhoppningsvis också Minisim!!! Jippi! Svanten får nöja sig med egenbad sitt första halvår. Vi söker plats för honom till hösten, å andra sidan har vi ju Thailand då…? Så han kanske får bli en sån där jobbig som börjar när han är ett :-D. Å andra sidan så ska vi nog klara grunderna själva vid det här laget. Gäller bara att man åker dit med. Kanske tillsammans med trevliga vänner?

  1. tydligen är dom flesta babyankor äldre nuförtiden än när vi började, så det är nog inte dumt att vi väntar lite med att börja simmas!

 4. När min flicka var liten var hon livrädd för bassänger och vatten..
  Vi satte henne i simskola då hon var tre år, men det gick inte…vi tog henne ur klassen.
  Sen fick hon börja igen då hon var fem, och vilken liten fisk hon var då! Nu är hon som en säl, simmar och dyker…
  Älskar vatten. Och jag har aldrig någonsin ångrat att jag tog henne ur den där första simklassen. TACK och lov att jag gjorde det, annars hade hon kanske varit rädd än idag. SÅ ni är kloka fldrar, tycker jag.
  Kram!

  1. äsch det är så himla svårt i stunden att veta om man gör rätt eller fel. det är först efteråt man kan dra slutsatser, lyckligtvis gjorde ni rätt! hejja!

   krams tillbaks!

 5. nämen inte likt henne ju men som sagt alla har vi dåliga dagar. Skönt med en duktig simlärare. Det saknar vi här :.(
  Kram

  1. nä faktiskt brukar hon gilla simningen massor! antar det ligger nåt särskilt bakom; sjukdom eller syskonrelaterad lessenhet. så fort jag får hoppa i plurret igen ska vi ge oss ner i bassängen. att leka fram det roliga måste ju vara bästa medusin?

   har för mig att jag läst om er dåliga bäbisimning, så himla trist. om ni bestämmer er för att fortsätta simma hoppas jag verkligen ni får bättring. har ni pratat med läraren? och kanske t o m förklarat för klubben hur lessna ni är? ibland kan det behövas en dos hyttade nävar för att det ska bli nån ändring…

   krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *