7.2 – om problem med statistikräknaren (från easycounter).

6.2 - om varför jag avskyr google, älskar en treåring, å så lite esc.
7.2 - om koalasim.

Antingen har jag blivit helt lämnad helt ifred eller så har jag bara haft en ynka besökare de senaste dagarna?! Nån annan som använder sig av Easycounter och upplevt samma märkliga läsarfrånfall?

Strax åker vi till Maalis allra sista bäbisimlektion! Från och med nästa omgång är hon minisimmare istället! Jag och Milla ska vara åskådare från kanten, kanske kan vi med en smula skillning fota/filma lite? Isåfall hamnar det såklart till allmän beskådning i nosarna. Om nu statistiken ljuger och här finns någon allmänhet och nosare kvar…?!

Tjenixen!

6.2 - om varför jag avskyr google, älskar en treåring, å så lite esc.
7.2 - om koalasim.
12 comments Lägg till din
 1. Näe… jag har statcounter, men sista året har det gått stadigt neråt med besökare. Jag har sett att många mest bara skriver själva och har slutat bläddra runt hos andra. Saknar deras namn även hos mina favoriter.

  Eftersom du och många andra inte pingar, måste jag gå andra vägar för att hitta er.

  Härligt att lära sig simma vid så unga år! Vår lilla har nyligen tagit tre märken – hon hade en enorm respekt för vatten redan som riktigt liten, men nu har det släppt.

  1. själv har jag snarare ökat mitt läsande hos andra under året faktiskt men jag är väl undantaget som bekräftar 🙂

   då och då dyker jag på det där pingandet. jag vet inte vad det är?

   grattis till märkena hos barnbarnet! det är en riktigt stor grej att få börja fylla på förrådet av plåtknappar!

 2. Tror att det där kan kantra väldeliga…
  Ladda ner sitemeter, tycker det är ett bra program. Statcounter också, men jag tror aldrig att man helt kan lita på dem, faktiskt inte…

  1. det finns ju miljarders av program, och inget ger samma statistik som det andra. jag var väldigt nöjd med Susnet på den tiden jag låg på blogg.se men den räknaren funkar inte nu (tyvärr). nu verkar easycounter hitta tillbaka till sig igen så jag låter räknaren va kvar. och kompletteras. det är ju för egen skull bara, för visst är det lite skojigt att ha koll på om det finns några läsare till ens skriv?

   för övrigt. jag säger som Mark Twain! eller vem det nu var 🙂

 3. Hej!

  Jag är här och läser ganska ofta men kommenterar inte alltid… Själv har jag en mätare från Susnet som fungerar bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *