Dagsens tips: ett naturligt träningspass.

3.2 - om enorma framsteg på fajtingfronten!
Dagsens tips: underlätta vardagen. 

Jadu. Såhär mycket snö har jag inte sett på hemmagatan sen jag hade nåt eller några år kvar till tonåren. Det vräkte smidigt ner och plötsligt bor vi i ett julkort! Eftersom jag inte måste skotta fram bilen och sen riskera livet bland våghalsar på länsväg 153 på väg till och från jobbet varendaste dag ääälskaar jag den här snön! Ge mig mer!

Inte ens äventyret att pulsa till BVC med Milla kändes jobbigt. Vibe funkar utmärkt som snöplog, och så länge vagnen bara innehåller lilla hedberten betedde den sig på alla vis vänligt. Fast nu ikväll har jag foglossningar from hell. Antar det är ansträngningen pris.. men, det var det värt! För snöns skull 🙂 Som aj löv!!

3.2 - om enorma framsteg på fajtingfronten!
Dagsens tips: underlätta vardagen. 
8 comments Lägg till din
 1. Japp, historian med Kungen och mig är helt sann, berättade lite detaljer just för att få fram verkligheten hur den var. Har faktiskt pratat med Kungen också en gång, kändes som en avslappnad ”kille”, det var trafikkaos och kungen gick ut och rökte vid bilen, jag stod brevid så det föll sig natruligt att säaga ett par ord, hans livakt stod också och rökte, en varm dag i Juli och alla var på trevligt och glatt humör!
  Tack för kommentaren inne hos mig, nu ska jag se mig runt hos dig! Trevlig blogg du har så jag hoppas ”vi ses igen”!
  Kram ifrån Peter!
  PS: Ha nä jag är inget sjölejon, kanske en ”flodhäst”? (ler)

 2. Haha! Jag älskar INTE snön alls 🙂 Kallt och jävligt och jag får ont 🙁 Bajs på den! (iofs… Stella bajsar gärna på snön, så hon sköter den biten 😉 Dock måste jag plocka upp, men det är tanken som räknas, hehe!)

  Ja, va roligt att du oxå ha Tummen gymmet. Tycker du att den är bra? Jag tycker den verkar bra iaf. Flera roliga grejer att pilla på. Stella älskar den, men får inte leka med den. Hon förstår inte alls det här med att alla mjuka grejer vi köper hem nu inte tillhör henne! Enligt henne är vi elaka mattar och hussar! =P Vem vill ha sina gamla leksaker när vi kommer hem med nya grejer?
  Aja. Förhoppningsvis så lär hon sig när bebis kommer 😀

  1. haha! ”bajs” är just nu Maalis jag-vet-inte-riktigt-vad-jag-ska-säga-uttryck så det passar ju lämpligt!

   gymmet var skitbra! fast vi hade inte alla figurerna på från början, Maali blev helt stissig av allt tingeltangel nämligen; det räckte perf med bara maskarna (på bågarna) och en figur i taget. vi började med Tummen å sen fick hon bekanta sig med dom andra efterhand.

   fast. mest populärt var det faktiskt bland månsarna… dom trodde garanterat det var relaxavdelningen på deras kattgym 😀

 3. hehe ja är rätt trött på snön faktiskt. Nu vill jag ha vår ;.)
  Men det e klart att det är vackert.
  Tack för dina söta kommentarer. Jag hoppas som du skriver att det är förkolan som orsakar detta och att vi snart är immuna haha.
  Roligt att läsa att det är lugnare på hemmafronten också. Håller tummarna för att det håller i sig!
  Kram

 4. skulle gärna vara som du, att jag ÄLSKADE snön. men nu gör jag inte det… tvärtom. BORT med eländet, nu nu nu, är det enda jag kan tänka! haha!

  sv: ja det var ett lite annorlunda jobb ja 🙂 kvinnan som anlitade mig för det är svensk men bor i dubai med sin man och har föreläsningar om HLR för hemmafruar och barnflickor, och hade skrivit en bok som hon ville ha illustrerad. hon kände en kvinna här i sverige som är bekant med mig. och eftersom hon visste att jag var illustratör så tipsade hon dubai-tjejen om mig! på den vägen är det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *