Dagsens tips: underlätta vardagen. 

Dagsens tips: ett naturligt träningspass.
4.2 - om flott och slö.
 • Euroshoppers torra tvättservetter – grymt prisvärda, å känns bättre till hemmabehov än såna där färdigblöta
 • snöskyffel – ergonomisk helst, funkar med en antik som våran också men oj så tungt (särskilt nu när den blivit kortare, sen skaftet gick lite av…)
 • Via Sensitiv och en hjälpsamt snabb Miele – jisses vad hon kräks lilla Milla!
 • Amimox – medusin för baciller i blåsa
 • kaffe, Lambi och Voltaren T – for obvious reasons… 

Tjenixen!

Dagsens tips: ett naturligt träningspass.
4.2 - om flott och slö.
17 comments Lägg till din
 1. Men lilla kräkisen :-(. Kan varmt rekommendera Gekås 3-kr-tvättlappar/handdukar. De är kanoners att fånga upp läskigheter med samt lagom små att gömma med sig. Funkar perfa när söl-Svante slabbar med maten och låter hälften rinna ut i mungiporna vid samtidig ätning. Ang sista punkten, så finns det hopp. Jag var redo att lägga in mig på op för att få bukt med trasigheterna, men tiden och lite aktiva substanser har faktiskt fixat det mesta iaf. Krams och längtan tills vi snart kan ses igen.

  1. asabra tips! nu MÅSTE jag ju åka till Ullared 😀

   ang aktiva substanser. alltså. jag är inte så medusinskt utbildad, men, har maken varit inblandad i nåt tillslag och delat med sig? eller har du fått tag på rätt läkare?

   skönt höra det blir bättre. idag har det känts som att jag inte riktigt sitter ihop…

   längts också! snaaart!?
   löv!

   1. Jag kan när du kan. Bara att höra av sig när maken drar iväg på jobb :-).
    Ang aktiva substanser så är de receptfria i en vitröd tub som du redan har ;-). De andra trasigheterna har tiden fixat till hyfsat av sig själv.
    Pöss
    PS Gekås har samma typ av Euroshopperlappar i gul förp. De är kanoners och lika samma som fanns när vi var små tror jag.

    1. aha. jahaja. nja. min kräm är oanvändbar till det som gör ondast på mig… allra värst är foglossningarna just nu. och att det känns som jag har grymmaste mensontet?! jisses amalia det kan väl för helsefyr inte vara så att den kommit igång redan?! isf skriks jag högt. högre än Maali.

     wi heer off oss väl? om jag inte hörs av måste du ropa på mig så vi får lekas!

     ps. jupp dom gula har funnits hos oss också men dom vinröda är enklare att få tag på!

     1. Ontet tyckte jag blev ”hanterbart” så länge man kom ihåg att ta sina Diklofenak tillsammans med Panodilisarna. Ang recept vs icke så försök få tag i ett. Receptfria 10 st svagare kostar lika mkt som 50 av de receptbelagda…
      Hörs, pråmiss

      1. [jag brydde mig aldrig om att tigga recept eftersom jag inte kunde tro att jag skulle behöva dom mer än några dar…]
       🙁

      2. Det gjorde inte jag heller, det var då jag upptäckte skillnaden… 🙁 (vi hade en förp på recept hemma sen tidigare, så jag kunde jämföra).

 2. haha, älskar ”sen skaftet gick av lite”, haha!
  🙂

  jobbigt för bebben (och för er) att hon kräks, men det går väl över antar jag. håll ut, ta mer våtservetter. och en chokladbit på det.
  😉

  ingen fara, bara roligt när ni undrar saker!

  1. nja, roligt att roa!
   😀

   jodå det går nog över. tills hon börjar skolan iaf hoppas jag!? å du, ditt tips var det bästa på länge!! Marabou min vän…

   tjo!

  1. nänä! eller alltså. ja, it is min bladder, så nä det är inga skottpengar på mig. vilket väl hade varit bättre kanske? Tias är ju huvet längre än mig!

 3. håller med om euroshoppers servetter!! Sedan jag insåg vilka ypperliga fläckborttagare läskiga våtservetter är vägrar jag använda dem på mitt barn – flera veckor gamla intorkade fläckar puts borta… på ett kick… får mig att allvarligt undra över innehållets lämplighet för små bebisar..

  Fick tips om att göra egna att ha med: lite vatten i en tättslutande burk: ca 5 delar vatten 1 del kallpressad veg olja av någon sort (olivoja, linfrö etc) och någon droppe mild tvål (för att spräcka oljan), vill man kan man tillsätta lite konserveringsmedel (atamon t.ex) men det håller sig en dag ändå. På med lock, skaka frenetiskt 😉 vik och lägg i torra servetter som suger upp vattenblandningen och vips har man fått billiga och betydligt mindre kemikalieindränkta våtservetter 😀

  ge-kås frottelappar gillar jag också – de är mjukare än IKEAs tycker jag – men å andra sidan kan ju en händig typ vid en symaskin raskt sy ihop ett gäng tvättlappar av något man har hemma på nolltid 😀

  1. nu har vi gifetvis inga fleraveckorsgamla fläckar hemma hos oss… 😀 HAH! nä. ärligt. när en kille visade hur finfina ica-servetterna är till att bekämpa sot ovanför braskasetten blev jag också en smula fundersam till vad de innehåller. men dom är ruskigt smidiga på resande fot; till allt från bajsad bäbi till matkladdig vuxen…

   ditt tips var mycket bra. ska bara försöka leta fram en tillräckligt tät burk 🙂 å nä. händig är jag inte. eller iaf… ehum, öh, mer lat än sykunnig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *