15.3 – om en heliumballong, en femårig hormonplan och en tvåmånadsbäbi.

14.3 – en gästbloggning (om Melodifestivalen, Sverigefinal)
Dagsens tips: skaffa bästaste grannarna!

Obligatorisk efterkontroll på MVC idag. Jag är nu inte bara godkänd utan också säkrad för de närmsta fem åren. Apoteket [dit jag gick efteråt] hade generös ballongutdelning så jag och bäbin tiggde till oss en. Främst tänkte jag på [ojojoj! så kissnödiga] storasyster såklart, men även Milla fick glädje av den studsiga gröna faktiskt!


Ett grattis till yngsta lilla hedberten idag förresten! Så här ser man ut och låter när man är en ganska trött och uttråkad tvåmånading!


Tjenixen!

14.3 – en gästbloggning (om Melodifestivalen, Sverigefinal)
Dagsens tips: skaffa bästaste grannarna!
7 comments Lägg till din
 1. Du har så söta barn! Underbart! Helt sjukt att jag oxå kan ha en om typ en månad. Galet! Så söta videos på dom.

  Tack för din söta kommentar 🙂 Och jag är lite knäpp, jag kan lägga ut bilder på bloggen, men på facebook vågar jag knappt lägga ut allt… Känns mer ”personligt” där. Men vågar visst lägga ut ”allt” på bloggen. (dock är det inte alla vänner man har på fb som hittar till bloggen och då känns det mer ”lugnt”… Hel knäpp är jag iaf 😛 Borde va tvärtom)

 2. nu känns det ju fånigt att härma ovanstådende men jag gick faktiskt in på kommentarerna för att skriva…

  ”yeeesuuuzzzz vilka vackra barn du har”

  Så nu gör jag det ändå 😀

 3. Awe…söta lilla bäjby 🙂
  Jag skrattade så himla gött åt din kommentar på min blogg. Är det sån jag framstår att vara? En olycksfågel…hahahahaha. Jaa visst känns det så ibland. Tror jag måste jobba på min karma. Hahaha

 4. Alexandra: tiden går så fort så fort!! nu har det gått ytterligare en vecka närmare bäbileverans!
  jag är ju som du vet inte rädd att dela med mig av både foton och personlig info. i nosarna alltså. när det gäller mig och Tias känns det ”ofarligt”, och jag hoppas Maali och Milla tycker samma…?! jag finns iofs på Facebook men är väldigt passiv där. det känns som jag gör mig tillräckligt offentlig här 🙂

  Marina: nä det är ju inte det minsta fånigt som du vet! jag blir ju så otroligt glad och stolt över att få höra sånt där. tack!

  Helena: nää! det var inte så jag menade! sorry!

  Christina: jaja, självfallet ;D
  å du, papegojor är mina favoritfåglar… iaf dom från Nora!

  carola: oj jisses! nja det hade varit nåt det. förmodligen samtal från barnavårdsnämnden på direkten då va?
  🙂

  Olivia: du är gullig du Olivia. tack sötnos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *