17.3 – om defrost.

16.3 - om fredagsmys.
18.3 - om ett besök inåt landet.

En lång lång (lååång) promenad gör gott för kropp och själ* men oj va kallt det var. Gissar det var därför stackars Milla fick kämpa i evigheter när hon skulle äta… maten var la djupfryst.

Annars går det framåt på amningsfronten. Jag äter piller för att stå ut och på fredag får vi veta om det är nån nytta till. Tummar och knän hålls.

Tjenixen!

* mina fogar är inte lika förtjusta dock…

16.3 - om fredagsmys.
18.3 - om ett besök inåt landet.
8 comments Lägg till din
 1. Man får inte glömma att ta hand om tuttarna när det är kallt. Jag minns när jag trodde mina skulle sönder när stora tjejen var nyfödd *S* Det var 15 minus och jag gick på utsidan för att säga hej till en kompis. Hade ingen BH men ändå två tjocka tröjor. Safe tänkte jag. Men oj oj vad fel jag hade. Fick sitta med varma handukar i en timme innan dem tinade igen!!

  Ha dig nu en kanondag tjejen och ge dina söta barn en stor puss

  1. huvva, det låter ajajajaj!!

   jag är görkänslig och har såna där gosiga värmeskydd – eller vad jag ska kalla dom. ibland har jag dom till och med inomhus… fast tydligen är det inte bra att ha dom för mycket. stockningsrisk säger dom. fast jag vet inte jag. den risken är faktiskt värd att ta, köld är värre… faktiskt. blä 🙁

 2. Jag hoppas du står ut – mest med tanke på bekvämligheten. Slippa diska och trixa med mix. Min första var svårammad, jag klarade bara tre månader, den andra höll på tills han kunde gå fram och dra upp tröjan själv… jag fick honom att sluta först vid 1½ år, men ack så bekvämt det var.
  Lycka till!

  1. där har du en av anledningarna till att jag kämpar på med amningen, trots motgångar. att det är så inihoppsan bekvämt. och smidigt. latmask är jag, och envis. 🙂

   tack för lyckönskning också! blir så glad varje gång nån bryr sig med såna gulligheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *