18.3 – om ett besök inåt landet.

17.3 - om defrost.
19.3 - om uppgång och triumf.

Färden gick 3,2 mil österut mot samhället med det gula shoppingmeckat. Först påhälsning i egna lagershopsladan (tjohej jobbisar, kul att träffa er!) o sen MQ Outlet (ont om fynd), Burger King (finns inget sånt i Varberg så vi passar på), SkoBoo (gummistövelfavorit i repris, i ny o rätt storlek) och slutligen en förmögenhet på Gekås (bästa fynd, Ed Hardy-tishor!)

Dagsens reflektion: det är lite struligt att få till planering mot sockerfall hos både stora och små. Bäst, fikaoaserna på strategiska platser i varuhuset. Sämst, lortgrisar som inte har vett att lämna sin plats i ordning. Tias tyckte – lite elakt skrattande – att jag skulle effektivisera shoppningen genom att göda Milla på s a s gående fot. Jag, som aldrig tycks vänja mig vid offentlig matning, värjde mig effektivt och fann att 1) ergonomiska träbänkar funkar bättre än mjuk soffa för diskbråcksmammor, 2) en Vibe och en pinsamt fullastad kundvagn smidigt murar in blyga ullisar, samt 3) en del människor låter sina trötta/hungriga/lessna/gråtna små barn sitta/ligga kvar trötta/hungriga/lessna/gråtna i sina vagnar – till allas sorg. Fy.

Tjenixen!

17.3 - om defrost.
19.3 - om uppgång och triumf.
4 comments Lägg till din
    1. jag är ju så van vid eländet men jag kan tänka mig att det för en gekås-ovan kan te sig en smula kaotiskt! har du varit i Ullared nån gång? om inte förr så kan jag rekommendera det till er som föräldrar: UTAN bäbin då! lämna henne hemma, eller med barnvakt i närheten! det finns leksaker i mängd, billigt; Brio, Micki, Duplo, Lego och massa massa mer! vi har sparat en förmögenhet genom att handla där. men det är klart, det är ju lätt för oss (mig) som har så nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *