19.3 – om uppgång och triumf.

18.3 - om ett besök inåt landet.
Dagsens tips: trompe l'oeil.

Tadaa! Inget ont som inte har nått gott med sig! Milla har mumsat sig ytterligare nästan kvartskilot upp sen förra veckan. En seger för tjurskalligheten, och latmasken. Ontet (för hujedamej så ont det har gjort/kan göra) har förlorat. Eller iaf inte vunnit. Tack för alla fina omtankar, hållna tummar, bra idéer och verkligt goda råd. You helped over the top! Nu är enda vägen uppåt; med eller utan tilläggsmat.

Tjenixen!

18.3 - om ett besök inåt landet.
Dagsens tips: trompe l'oeil.
6 comments Lägg till din
  1. Inte är det någon som blir nöjd när jag har mumsat upp mig ett halvkilo. Skämt å sido, skönt att det funkat det är stressande med små som inte växer.

    1. haha det där var väldans skojigt 🙂 jag har inte tänkt så, men jisses, Millas tvåhundra gram är rätt mycket även på en vuxen!

  2. Hej! Men vad häftigt 🙂 Trodde jag var ensam om det namnet, det är ju väldigt ovanligt! Men kul att någon fler heter så 😀 Hahah, klart man åker till gekås flera dagar i rad då man väl är där nere 😉 hihi!

    Lite häftigt att så mycket stämde in, namn, tröjan osv 🙂

    1. när vår EmmaLi var några veckor gammal kom jag på att kolla upp namnet (googlade och sökte på SCB bl a) och jag lyckades hitta en liten samling faktiskt. fast hur många av alla emmali:sar som verkligen heter så, och hur många som antingen döpt om sig själva inofficiellt eller har det som smeknamn vet jag ju inte. kul att ha fått kontakt med en iaf! det är ett riktigt fint namn tycker jag – av förklarliga skäl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *