2.3 – om galenskaper.

1.3 – en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 4)
3.3 - om att ha en ovillig kropp.

I det hedbertska huset gnuggades häromsistens geniknölar. Ämne för undring var: vilka är de största tokfransarna? De som åker störtlopp eller de som kör en femmil?

Om vi nu lämnar vinter-OS: vilka tycker du är galnaste fiskar i idrottssammanhang? Handbollsmålvakter? Galoppkuskar? Konstsimmare? Hade varit kul med fler exempel!

Tjenixen!

ps. en rookie dök in på looney arenan: de som sitter å glor på ett helt femmilslopp… (enligt mätstatistiken över tvååenhalv miljoners med svenskar 🙂 å nä, curlingåskådare räknas inte som lika knäppa! 

1.3 – en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 4)
3.3 - om att ha en ovillig kropp.
6 comments Lägg till din
 1. Hej!
  Jag arbetar som chefredaktör på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor).

  Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.

  Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra? Shoppingrundor, restaurangbesök, konstutsällningar, bussresor… Skriv om dina tankar och åsikter, recensera dessa upplevelser! Skriv om saker som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!

  En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.

  Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
  MVH Nathalie

 2. Handbollsmålvakt skulle jag aldrig vilja vara och jag skulle knappast åka störtlopp heller och speciellt inte om jag kraschat dagen innan som Anja gjorde….. svårt att svara på men att kolla på en femmil är inget problem alls 🙂

 3. För mig är ”idiotidrottarna” dom som åker på rodelkälken med huvudet före. Kommer aldrig ihåg vad den sporten heter, men det är nästan som att be om att få dö i förtid

  Kolla femmil eller vasaloppet är ingen konst att utöva. Bara bulla upp med lite tilltugg så fixar det sig fina fisken. Dock så fungerade det bättre pre-Mini 😉

 4. Just nu känns allt som innefattar nån form av rörelse helt uteslutet. Men handbollsmålvakten är bra galen och måste gilla att få ont tror jag!!

  Hoppas du har det fint Kramar

 5. Elitcyklister, både på bana och på väg (giro) För att inte tala om dem som deltar i Triatlon? HELT galna!

 6. Det är väl ”vi” i ridsporten 😛 Levande djur är alltid levande djur och kan alltid göra som de själva vill (dvs vi små människor kan råka illa ut). Det är en risk varje gång. Men det är så värt allt 😀
  Ps. Om du inte sett på min blogg så sitter det en tung ring på mitt finger nu mer 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *