14 comments Lägg till din
 1. Jag kan vara barnvakt en hel förmiddag eller eftermiddag för jag är ledig den dagen 🙂
  I’m all yours 🙂
  Krams o ha en underbar påsk!

  1. men duuu! jaa! det där är ett erbjudande nästan för bra att tacka nej till. ska se om vi kan klura ut en gemensam plan på nåt vis?

   tjohejs och du-är-bästaste-krams!

 2. Snart kommer tiden tillbaks när vi kan sitta i trädgården och dricka drinkar medan E+E+M gör nått bus. Fast då blir det kanske inte så tyst … såvida du inte går in och sätter dig på toa en kvart 🙂

  1. att jag längtar dit! du kan hoppa upp å sätta dig på att jag inte kommer sitta en sekund längre än nödvändigt på dass när du å dina pojkar kommer hit!!

   ps. Maali blev jätteglad när vi berättade att ni ska komma på söndag: ”kommer Elliot då?” frågade hon uppspelt och jag kände mig görhemsk när jag fick göra henne besviken… men, det kommer andra lektillfällen, imorron är det vuxenkväll (hoppas jag)!

 3. Ska presenten ”levereras” just på födelsedagen eller kan man ge den med försenad utlösning?

  1. cirkushärmande presenter får lämnas närhelst det passar. t ex som den du levererat i två nätter nu.. TACK!! i övrigt fall så är ju planen att jag och pappa slår ihop kalajsen. blir enklast så! för mig också 😀

  1. inte alltid.. men ibland… och gärna vid oväl valda tillfällen… fast enda skillnaden med två gråtande nosar är ju att det blir kanon, ljudnivån och graden av aaaarggh-jag-blir-tokig ökas knappt nämnvärt. vilket inte kan sägas för allt som är positivt: där är det istället myyycket mer av allt: skratt, leenden, kärlek, lek, mys och känslan av obeskrivbar lycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *