9.3 – om en kort tjejkväll.

8.3 - om alkohol och amning.
10.3 - om mina flickors framsteg.

I ett försök att mota hastigt påhoppade basilusker (halsont och usslighet till max från ingenstans inatt!?) dök jag nu ikväll för första gången efter förlossningen ner i efterlängtade badkaret. Efter ett tag gjorde Maali mig sällskap och vi fick en snutt tjejkväll med spa-tema! Sen körde hon med ett vänligt ”bort med dig!” upp mig och simmade några längder själv innan hon frivilligt och helt utan förhandling ansåg sig färdig.

Jag hoppas på en lugn natt. Annars är risken för övermedicinerade (blandar friskt bland pillren för högsta effekt) ullisar stor imorron…

Tjenixen!

8.3 - om alkohol och amning.
10.3 - om mina flickors framsteg.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *