1.4 – om lurade ullissillar!

31.3 - om fyra veckor blir jag trettiofem, det enda jag önskar mig i födelsedagspresent är fifteen minutes of...
2.4 - om ett ruskigt läskigt fall.

Äsch. Det var många år sen jag gick på ett aprilskämt men i år lurades jag till Blåkulla när min mamma ringde och skärrat meddelade att hon var tvungen att söka läkarvård. Hennes nagelfixare hade råkat slinta med slipmaskinen berättade hon och jag såg för mitt inre hur hon satt där med ett halvt finger hängande löst… Från oro till ilskna tankar om nagelskulptrisen och fundering på vad detta i förlängningen skulle innebära inför kvällens vinprovarmiddag (jaa, jag hade beställt spottkopp!) men längre än så hann jag inte innan morsan frustade och jag dog en smula. I makens ögon var svärmor skojig. I mina också, men det skulle jag aldrig erkänna offentligt… :D

Vi hade en plan att påskfotografera våra små tjejer.. det gick, öh… sådär!
1april - vi försöker påskfota våra små tjejer!

31.3 - om fyra veckor blir jag trettiofem, det enda jag önskar mig i födelsedagspresent är fifteen minutes of...
2.4 - om ett ruskigt läskigt fall.
2 comments Lägg till din
    1. maken, som är i klädbranschen, säger att det ska vara färgglatt nedtill nu – och ekiperar sig i moderiktiga strumpor till luddig morronrock 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *