18.4 – om ett något bättre minisim.

17.4 - om bättring i sikte?
18.4 - om ett obehagligt överfall, ett spontant skratt och en förlovningsdag.

En samlad och fundersam EmmaLi satt på läktaren inför dagsens minisimlektion. Vad hon funderade på vet jag ju inte, men it probably had to be something som hade med flythjälpmedel att göra: varken flytkorv, simplatta eller stora madrassen var ens i närheten av farliga idag! Skräck förbytt mot alldeles vanligt ofarlig och normal tvåårsbaserad ovilja. Tjohej! Förresten var det överlag en mycket lugnare och bättre lektion idag. Färre barn i bassängen gjorde säkert sitt till, men framför allt funkade de två fröknarna väldigt bra ihop.

Bästast idag; sitta på kanten och sparka med fötterna, sjunga bamse bamse spindel med roliga gester och blinka lilla stjärna i ring med de andra barnen.

Sämstast idag: att släppa mammans hals… Och, tyvärr, ullisars rygg. Trodde det skulle funka okej i vattnet men nänä ischias hela vägen ner i foten resten av dan…

Minstast idag: ena simfröknens pluttiga bäbi som under Mattias å Millas vakande ögon sov gosigt hela lektionen 🙂

Dråpligast idag: den stackars pappan som glömt sätta på sonen badbrallor… festliga fadäsen upptäcktes lägligt till skutt-i-poolen!

17.4 - om bättring i sikte?
18.4 - om ett obehagligt överfall, ett spontant skratt och en förlovningsdag.
4 comments Lägg till din
 1. Tack för hjälpen Mattias!!

  och blä för ond rygg!! kanske skulle ni prova att mattias simmar med EmmaLi och du norpar två flytkorvar och ligger och tar igen dig nästa lektion? (som består av rutschkana med glid och simma med flytkorv och rotera till rygg)

  1. Men mjau… det hade ju varit den trista lösningen, jag VILL ju va med – det är därför jag är så envis! Fast, jag är inte den som är den. Klart Tias kan få simma. Och denna plötsliga icke-envishet har naturligtvis inte ett dugg att göra med det ni ska göra på lektionen, vilket av en händelse råkat vara Maalis apselut värstaste… ;D hursomhaver; tur vi missar nästa gång!!

 2. Dråpligare (och kuligare?)hade det väl varit om både far och son varit byxlösa…. eller kanske inte?

  Följ rådet om vilan på flytkorvarna, det var bra tycker jag! som mår lite konstigt, har du smittats mig med något?

  1. Pappan har humor och konstaterade att det naturligtvis varit värre (bättre?! 🙂 om han glömt sina egna!

   Får se hur vi gör med flytkorv. Smittat tror jag inte, om du inte nallat i mitt medusinskåp!? 😉

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *