20.4 – om buss på’rom bara!

19.4 - om det allsvenska läget.
21.4 - om de kvinnliga hedbertarnas framsteg.

”Inte rättvist”, gnäller Barça-spelarna å jag kan väl i viss mån hålla med om att matchen nog borde skjutits upp. Nå. Jag tror, och hoppas, att Inter förlorar trots lång resa för motståndarna. 1-2. Världens bäste gör det ena. Och Zlatan, är han frisk?

Nå igen. Det är knappast dubbeldäckare från Eurolines som ska transportera stjärnorna till och från Barcelona gissar jag? Dylika skabbussar är däremot vad strandsatta turister i Aten troligen får sätta sin tilltro till. Läser om tjuriga turister som beklagar sig och gnäller på resebolagen. Som ska göra vaddå tycker dom? Trolla bort molnet med trollstav? Vissa människor har svårt att leva i verkligheten. Livet är inte alltid rättvist, vare sig du är budgetturist eller överbetald fotbollsspelare.

Tjenixen!


ps. jupp, jag undviker effektivt att skriva om mitt eget just nu rätt miserabla liv. det är ju så jäkla trist med gnäll… ;D

19.4 - om det allsvenska läget.
21.4 - om de kvinnliga hedbertarnas framsteg.
6 comments Lägg till din
 1. Satan i gatan vilken match det kommer att bli ikväll, lägg ungarna och sätt/lägg dig bredvid maken kl 20.45.

  Och jo zlatan är med men frågan är om det blir i startelvan dessutom var det ju trångt med benutrymmet på bussen….men det går fint att knö sig in i en trång j-vla sportbil som hans porsche cayenne turbo eller ferrari F430 spyder.

  Som kuriosa åkte alltid den gamle arsenalspelaren Dennis Bergkamp bil/buss eller tåg till alla matcher om dom så var i södra eller norra europa och det berodde inte på att han hade problem med vulkanaska utan var/är flygrädd.

  Syns i soffan!

  1. Startelva blev det, men knappast så mycket av det. Får se om Kimpa får vara med å leka ikväll (från start), minns inte om dom spelar hemma eller borta (dvs trist eller kul spelupplägg)!

   Det finns väl fler exempel på flygrädda? Fast jag kan inte komma på nån nu bara sådär…

   Nos!

 2. Jag är inget fan av fotboll. Men Barca är i mitt hjärta 🙂 Det är typ enda fotbollen jag tycker är rolig att titta på. Och blir dte tillfälle så tittar jag gärna när barca spelar 😛

  De har inte nämt nåt om mjölkstockning på nån kurs alls :S Jag hade knappt hört om det innan. Läste (som tur var?) om dte innan på dagen och kände iogen symtomen. Men trodde man fick det senare… Jag fortsätter att massera tuttar och pumpa både med hjälp av Leia och med hjälp av en elektrisk pump (som en annan kossa).
  Kramis

  1. spansk fotboll generellt är ju mycket mer underhållande än t ex italiensk. men det är ju en smaksak!

   jag hade nog hört det nämnas på förberedande föräldragrupperna, men i sitt måste-oroa-mig-för-allt föll det liksom bort. fast jag kände ju igen symptomen när de dök upp.. feber, frossa, ontsomfan… hoppas du fått ordning på det! det går ju oftast ganska fort, men ”fort” är ju i en sån här situation ganska relativ… å du, så länge du inte har horn och korthårig päls är den där jämförelsen med kossan övergående 😉

   krams!

 3. Kanske är det så att Inter får åka buss nästa vecka och då blir det ett jävla gnällande. Ingen är så fjolligt bortskämd som en italiensk fotbollsspelare…

  Du kan ju skriva ihop något sjukt sex-inlägg. Det piffar upp tillvaron minsann ;D

  Tro mig…. jag vet…

  1. skojar du eller! om det bortskämda menar jag. italienska män överlag är väl inte kända för att vara särdeles macho egentligen. mer än på utseendet!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *