25.4 – om första hotellnatten med fyra.

Dagsens tips: tyck samma!
26.4 - om test av wp-appsbloggning (med ryggstatus).

Vi firade hundraårskalas (pappa och mig) i Strömstad å då åts det på restaurang och boddes på hotell – alla fick inte plats i pappas relativt nybyggda hus. Resultat: perfa kväll och natt – trots ovanligt många bäbiuppvak (eller så var föräldrarna bara rädda att störa?) = succé!

Dagsens tips: tyck samma!
26.4 - om test av wp-appsbloggning (med ryggstatus).
4 comments Lägg till din
  1. Lyxigt o bo på hotell 🙂 Men ni är värda all lyx i världen tycker jag! Skönt o höra att 100 års firandet var lyckat. Massa krams

    1. haha! joo.. visst är det lyx att slippa bädda och att frossa i smaskig och rikhaltig frukost! men… packade norrmän (strömstad är till 70% norrmän, alltid) klockan kvart över fyra på morronen… nja. inte jättelyx 🙂 tur att utsikten kompenserade! för att inte tala om sovsällskapet förståss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *